Au făcut marele anunţ. Iată cum se numeşte micuţ prinţ al Ducilor de Cambridge!

27 aprilie, 2018
gettyimages 950361100 jpg jpeg

I-au ţinut cu sufletul la gură pe simpatizanţi, dar în cele din urmă ducii de Cambridge au anunţat numele celui de-al treilea moştenitor. Astăzi, reprezentanţii de la Palatul Kensington au eliberat comunicatul de presă care atestă titulatura, dar şi numele pe care bebeluşul îl poartă.

image

Al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii se numeşte Louis Arthur Charles şi va purta titulatura Alteţa Sa Regală, Prinţul Louis de Cambridge. Micuţul a venit pe lume pe 23 aprilie 2018 la ora 11:01 a Marii Britanii, la Spitalul St Mary din Paddington, Londra.

Alegerea numelui este surprinzătoare, având în vedere că acesta este unul dintre numele purtate şi de prinţul George şi, de asemenea, unul dintre numele purtate de William. Louis aduce un omagiu străbunicului prinţului Charles, Louis Mountbatten, Primul Conte Mountbatten de Burma,  care a fost ucis în 1979.

image

Al doilea nume purtat de bebeluş, Arthur, are puternice legături regale - este un alt nume  pe care îl poartă William, precum şi prinţul Charles. Numele Charles, în acelaşi timp, este un omagiu clar adus tatălui lui William, al cărui nume complet este prinţul Charles Philip Arthur George.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg