Au fost deconspirați! S-a aflat unde și-au petrecut vacanța de Paște Frederik și Mary ai Danemarcei

15 aprilie, 2024

Regele Frederik și Regina Mary au sărbătorit Paștele Catolic pe 31 martie și atunci și-au luat o vacanță cu copiii lor! Însă abia acum s-a aflat unde s-au relaxat!

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg

Misterul regal a fost în sfârșit elucidat! A existat o mare curiozitate cu privire la vacanța de Paște a familiei regale daneze, când Regele Frederik și Regina Mary au luat o pauză de la îndatoririle regale și au părăsit Danemarca împreună cu copii lor.

Acum s-a aflat, prin imaginile date publicității, că Regele Frederik și Regina Mary s-au bucurat de o vacanță la schi cu cei patru copii ai lor în stațiunea elvețiană Verbier la sfârșitul lunii martie. Fotografiile realizate la 26 martie îl arată pe Regele Frederik, în vârstă de 55 de ani, mergând pe pârtie purtând o jachetă albastru aprins și pantaloni bleumarin.

În schimb, Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a arătat elegant într-un pulover Moncler tricolor cu guler înalt sub o jachetă puffer și pantaloni de schi bleumarin. Ea a fost văzută plimbându-se cu fiica ei de 16 ani, Prințesa Isabella. Iată imaginile AICI

Regele Frederik și Regina Mary au fost însoțiți în această călătorie și de fiul lor cel mare și moștenitor al tronului, prințul moștenitor Christian, și de gemenii lor în vârstă de 13 ani, prințul Vincent și prințesa Josephine.

Stațiunea de schi Verbier a atras o mulțime de oaspeți regali de-a lungul anilor, inclusiv Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, împreună cu fiicele lor, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. 

După vacanță, Regina Mary a Danemarcei și-a reluat îndatoririle regale la 3 aprilie, de atunci având o serie de angajamente solo. Marțea trecută, ea a sărbătorit la Muzeul Național din Copenhaga cea de-a 20-a aniversare a specialiștilor. Anterior, ea a marcat cea de-a 75-a aniversare a înființării Gărzii Naționale și a inaugurat un parc de căprioare. 

Palatul danez a anunțat și când va avea loc o nouă apariție oficială a Regelui Frederik și a Reginei Mary. Pe 26 mai ei vor avea o apariție la balcon, cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a monarhului. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg