Au fost deconspirați! S-a aflat unde și-au petrecut vacanța de Paște Frederik și Mary ai Danemarcei

15 aprilie, 2024

Regele Frederik și Regina Mary au sărbătorit Paștele Catolic pe 31 martie și atunci și-au luat o vacanță cu copiii lor! Însă abia acum s-a aflat unde s-au relaxat!

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg

Misterul regal a fost în sfârșit elucidat! A existat o mare curiozitate cu privire la vacanța de Paște a familiei regale daneze, când Regele Frederik și Regina Mary au luat o pauză de la îndatoririle regale și au părăsit Danemarca împreună cu copii lor.

Acum s-a aflat, prin imaginile date publicității, că Regele Frederik și Regina Mary s-au bucurat de o vacanță la schi cu cei patru copii ai lor în stațiunea elvețiană Verbier la sfârșitul lunii martie. Fotografiile realizate la 26 martie îl arată pe Regele Frederik, în vârstă de 55 de ani, mergând pe pârtie purtând o jachetă albastru aprins și pantaloni bleumarin.

În schimb, Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, a arătat elegant într-un pulover Moncler tricolor cu guler înalt sub o jachetă puffer și pantaloni de schi bleumarin. Ea a fost văzută plimbându-se cu fiica ei de 16 ani, Prințesa Isabella. Iată imaginile AICI

Regele Frederik și Regina Mary au fost însoțiți în această călătorie și de fiul lor cel mare și moștenitor al tronului, prințul moștenitor Christian, și de gemenii lor în vârstă de 13 ani, prințul Vincent și prințesa Josephine.

Stațiunea de schi Verbier a atras o mulțime de oaspeți regali de-a lungul anilor, inclusiv Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, împreună cu fiicele lor, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie. 

După vacanță, Regina Mary a Danemarcei și-a reluat îndatoririle regale la 3 aprilie, de atunci având o serie de angajamente solo. Marțea trecută, ea a sărbătorit la Muzeul Național din Copenhaga cea de-a 20-a aniversare a specialiștilor. Anterior, ea a marcat cea de-a 75-a aniversare a înființării Gărzii Naționale și a inaugurat un parc de căprioare. 

Palatul danez a anunțat și când va avea loc o nouă apariție oficială a Regelui Frederik și a Reginei Mary. Pe 26 mai ei vor avea o apariție la balcon, cu ocazia celei de-a 56-a aniversări a monarhului. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și Kate Middleton foto  GettyImages, Profimedia jpg
Camille Gottlieb și Alexandre Grimaldi, Profimedia (2) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg