Au respectat tradiţia şi anul acesta! Regina Elisabeta şi Prinţul Philip, cu trenul până la Sandringham

22 decembrie, 2017
**NO UK PAPERS** Queen Elizabeth II and The Duke of Edinburgh arrives at King's Lynn train Station, Norfolk on her way to The Royal estate at Sandringham, to spend Christmas 21/12/17 jpeg

Ca-n fiecare an, regalităţile se adună la Sandringham de Crăciun! Toti cei patru fii ai Reginei, dar şi nepoţii, alături de partenerii lor de viaţă şi de copiii lor, au un loc rezervat la masa de Crăciun a Reginei Elisabeta.

image

Şi tot ca-n fiecare an, Regina şi Prinţul Philip sunt primii care se-ndreaptă spre proprietatea din Norfolk. Aşa se face că, ieri dimineaţă, respectând tradiţia de zeci de ani, Regina Elisabeta şi soţul său s-au prezentat la gara Kings Cross pentru a se îmbarca în trenul care i-a dus la Sandringham.

image

Escortaţi de poliţişti, dar şi de o echipă de securitate, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au ajuns, după o călătorie relaxantă, în staţia King`s Lynn. Zâmbitori şi relaxaţi, cei doi le-au făcut cu mâna curioşilor şi simpatizanţilor regali, după care s-au lăsat conduşi către Sandringham.

image

Amintim că monarhul suveran a făcut o tradiţie din a merge cu trenul la reşedinţa din Sandringham, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Doar anul trecut a făcut excepţie, un comunicat oficial anunţând că atât Regina Elisabeta, cât şi Prinţul Philip au răcit, motiv pentru care vor absenta de la călătoria cu trenul spre Sandringham. De regulă, această călătorie e planificată la o zi după ce are loc prânzul de la Buckingham Palace de dinainte de Crăciun, iar anul acesta nu s-a făcut nicio excepţie.

image image

foto: SplashNewsRecente pe Ok! Magazine

harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg