Au sărbătorit în familie! Kate, William și Harry, la o cină în cinstea celor 70 de ani de la căsătoria Majestății Sale cu Prințul Philip

Ieri, a fost o zi specială pentru cei de la Palatul Buckingham, căci s-au împlinit 70 de ani de la căsătoria dintre pe atunci – Prințesa Elizabeth și Prințul Philip. Așa că s-au strâns cu toții la o cină în cinstea Majestății Sale și a Ducelui de Edinburgh.

Harry, Kate și William au sosit împreună

Paparazzi au reușit să surprindă câteva fotografii de la acest eveniment glamouros, organizat la Castelul Windsor. Nepoții reginei, adică Harry și William, au fost primii surprinși sosind, alături de Kate, la celebrarea nunții de platină.

Din aceste fotografii am putut vedea că cei trei au purtat ținute elegante, ca de gală, culminând cu superba bijuterie purtată de Kate, care îi aparține Reginei Elisabeta și pe care a purtat-o cândva și mama lui William, Prințesa Diana. Este vorba despre un colier de perle, în stilul unui choker, pe care Kate a avut, aseară, ocazia să-l poarte pentru prima dată.

A purtat pentru prima dată această bijuterie

Ducesa a accesorizat această superbă bijuterie care aparține coroanei britanice unei rochii negre, de dantelă, semnată de Diane von Furstenberg, pe care a purtat-o și acum câteva zile, la The Anna Freud Gala Dinner, dar și-n 2014 la Royal Variety Performance.

Bijuteria purtată de trei generații

Pe lista invitaților la această petrecere fastuoasă s-au numărat și Ducele de Kent, verișorul Reginei, dar și copiii Majestății Sale, respectiv Prințul Charles alături de consoarta lui, Prințul Andrew, Prințul Edward și Prințesa Anne. Și nepoții lor au fost prezenți. Beatrice, Eugenie, Peter Philips și Zara Tindall răspunzând afirmativ invitației de a sărbători împreună nunta de platină a bunicilor lor.

Unul dintre portretele oficiale, eliberate cu ocazia nunții de platină

La începutul zilei, Palatul Buckingham a eliberat câteva portrete oficiale de-ale Majestății Sale și de-ale Prințului Philip, pentru a sărbători cei 70 de ani de la căsătoria lor.

foto: David Parker, Robb Todd, James Whatling

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA