Aveau nevoie de acest turneu! Adevăratul motiv pentru care Prințul Harry și Meghan au mers în Nigeria

13 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea să fi fost în turneu în Nigeria pentru a promova cauze umanitare, însă un expert regal e de părere că această călătoria a lor ar putea avea alt motiv. 

Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au fost asaltați de mulțimi entuziasmate de fani în Nigeria. Pe timpul vizitei lor, Prințul Harry a luat parte la un meci special de volei, iar Meghan Markle a ținut discursuri la mai multe evenimente.

Totodată, Ducele de Sussex a ținut un discurs emoționant despre sănătatea mintală în timpul unei vizite la școală, subliniind stigmatul global din jurul acestei probleme. După vizita celor doi, Michael Cole, fost corespondent regal al BBC, a reacționat cu privire la turneul lor în Nigeria sugerând că vizita are legătură cu contractul lor cu Netflix. „A fost o vizită structurată. Ceea ce este foarte important este Netflix, desigur."

În cadrul unei emisiuni de televiziune, el a declarat că excursia "produce o mulțime de materiale foarte bune pentru ofertele lor de pe Netflix, pentru podcasturile și programele lor". El a adăugat: "Au un contract foarte mare, de 100 de milioane de dolari, pentru a produce materiale decente. Nu poți face asta dacă stai mereu în camelotul tău californian de-a lungul dealului din Montecito. Trebuie să ieși acolo, printre oameni".

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați în Nigeria de către șeful Statului Major al Apărării, generalul Christopher Musa, care l-a întâlnit pe Harry în septembrie anul trecut, la Jocurile Invictus din Dusseldorf, Germania. Invitația lor a venit după ce Meghan a aflat despre moștenirea ei nigeriană.

Referitor la contractul lor cu Netflix, prințul Harry și Meghan Markle au realizat deja un serial cu mai multe episoade în care au făcut dezvăluiri despre viața lor în cadrul familiei regale britanice.

În viitor, vor avea un serial TV, Meghan urmând să se axeze pe stilul de viață, iar Harry pe polo. Acest subiect a fost criticat, unii spunând că polo este văzut ca un sport elitist și nu va rezona cu fanii mai progresiști ai lui Harry. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg