Averea uluitoare deținută de Meghan Markle și de Prințul Harry. De unde vin milioanele cu care jonglează cei doi

5 august, 2022
red1 jpg

Averea lui Meghan Markle a crescut cu zeci de milioane de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Cei doi și-au investit majoritatea milioanelor în conacul din California.

În 2020, Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la viața ca membri ai familiei regale și au devenit cetățeni obișnuiți în California. Cei doi s-au îndepărtat de Palatul Buckingham și au căutat să își creeze un nou rol și devină „independenți financiar”.

Prințul Harry provine dintr-o familie bogată, dar și  Meghan a venit după căsătorie cu întreaga agoniseală.

Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, se credea că Meghan Markle are o avere de  5 milioane de dolari (4,4 milioane de lire sterline), dar veniturile ei au crescut de atunci.

Potrivit Celebrity Net Worth, Meghan și Harry au acum o avere combinată de 60 de milioane de dolari (49 de milioane de lire sterline).  Înainte de căsătoria ei mediatizată, Meghan și-a câștigat faima ca actriță după ce a apărut în serialul Suits. 

Frumoasa brunetă câștiga aproximativ 50.000 de dolari (41.000 de lire sterline) pe episod și a obținut 4 milioane de dolari (3,3 milioane de lire sterline) pentru tot timpul petrecut pe platourile de filmare.

Ea i-a dat viață lui Rachel Zane timp de șapte ani și a avut apariții minore în filme precum Castle și CSI: Miami înainte de Suits.

Meghan a renunțat la cinematografie când s-a căsătorit cu Harry, dar acum când s-a îndepărtat de familia regală ar putea face din nou carieră în actorie.

Prințul Harry și-a satisfăcut fiecare capriciu până a renunțat la îndatoririle regale. Anul trecut, Forbes scria că, după plecarea de la Palat, perechea își exploatează celebritatea pentru a câștiga bani. 

melt1 jpg

Averea cuplului se regăsește în cea mai mare parte în conacul din California, despre care se crede că a costat 14,7 milioane de dolari (12 milioane de lire sterline). 

În zona din jurul noii lor case locuiesc și alte vedete precum Oprah Winfrey. Se crede că cei doi avut un un depozit de 5 milioane de dolari (4 milioane de lire sterline și au primit un credit ipotecar de 10 milioane de dolari (8 milioane de lire sterline). 

Montecito reprezintă unul dintre cele mai scumpe locuri din California, iar proprietatea incredibilă este cunoscută oficial ca Chateau of Riven Rock. 

Ducii de Sussex s-au mutat la jumătatea anului 2020. Casa de 7,38 acri include un centru spa, teren de tenis, cramă și loc de joacă privat pentruArchie și Lilibet. Imobilul are nouă dormitoare, 16 băi și o pensiune separată cu două dormitoare și două băi.

Cu toate acestea, ei lucrează în mod constant la creșterea averii lor, semnând mai multe tranzacții care valorează milioane. 

O astfel de înțelegere de mai multe milioane de lire este contractul lor cu Netflix, despre care The Mirror a raportat că ar putea ajunge la 112 de milioane de dolari (92 de milioane de lire sterline). 

Acordul îi va determina pe Harry și Meghan să creeze conținut pentru platforma de streaming, în timp ce o altă înțelegere cu Spotify obligă perechea să producă și să promoveze un podcast. Acordul cu  Spotify  se ridică la 18 milioane de lire sterline,

Meghan a publicat și o carte pentru copii, The Bench, inspirată dintr-o poezie pe care a scris-o pentru Prințul Harry, la scurt timp după nașterea fiului lor. 

Se spune, de asemenea, că Harry a preluat rolul de director la BetterUp, un start-up care antrenează oamenii în domeniul sănătății mintale. Conform The Mirror, salariul său ar putea fi de aproximativ două milioane de lire sterline. 



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg