Averea uluitoare deținută de Meghan Markle și de Prințul Harry. De unde vin milioanele cu care jonglează cei doi

5 august, 2022
red1 jpg

Averea lui Meghan Markle a crescut cu zeci de milioane de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Cei doi și-au investit majoritatea milioanelor în conacul din California.

În 2020, Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la viața ca membri ai familiei regale și au devenit cetățeni obișnuiți în California. Cei doi s-au îndepărtat de Palatul Buckingham și au căutat să își creeze un nou rol și devină „independenți financiar”.

Prințul Harry provine dintr-o familie bogată, dar și  Meghan a venit după căsătorie cu întreaga agoniseală.

Înainte de a se căsători cu Prințul Harry, se credea că Meghan Markle are o avere de  5 milioane de dolari (4,4 milioane de lire sterline), dar veniturile ei au crescut de atunci.

Potrivit Celebrity Net Worth, Meghan și Harry au acum o avere combinată de 60 de milioane de dolari (49 de milioane de lire sterline).  Înainte de căsătoria ei mediatizată, Meghan și-a câștigat faima ca actriță după ce a apărut în serialul Suits. 

Frumoasa brunetă câștiga aproximativ 50.000 de dolari (41.000 de lire sterline) pe episod și a obținut 4 milioane de dolari (3,3 milioane de lire sterline) pentru tot timpul petrecut pe platourile de filmare.

Ea i-a dat viață lui Rachel Zane timp de șapte ani și a avut apariții minore în filme precum Castle și CSI: Miami înainte de Suits.

Meghan a renunțat la cinematografie când s-a căsătorit cu Harry, dar acum când s-a îndepărtat de familia regală ar putea face din nou carieră în actorie.

Prințul Harry și-a satisfăcut fiecare capriciu până a renunțat la îndatoririle regale. Anul trecut, Forbes scria că, după plecarea de la Palat, perechea își exploatează celebritatea pentru a câștiga bani. 

melt1 jpg

Averea cuplului se regăsește în cea mai mare parte în conacul din California, despre care se crede că a costat 14,7 milioane de dolari (12 milioane de lire sterline). 

În zona din jurul noii lor case locuiesc și alte vedete precum Oprah Winfrey. Se crede că cei doi avut un un depozit de 5 milioane de dolari (4 milioane de lire sterline și au primit un credit ipotecar de 10 milioane de dolari (8 milioane de lire sterline). 

Montecito reprezintă unul dintre cele mai scumpe locuri din California, iar proprietatea incredibilă este cunoscută oficial ca Chateau of Riven Rock. 

Ducii de Sussex s-au mutat la jumătatea anului 2020. Casa de 7,38 acri include un centru spa, teren de tenis, cramă și loc de joacă privat pentruArchie și Lilibet. Imobilul are nouă dormitoare, 16 băi și o pensiune separată cu două dormitoare și două băi.

Cu toate acestea, ei lucrează în mod constant la creșterea averii lor, semnând mai multe tranzacții care valorează milioane. 

O astfel de înțelegere de mai multe milioane de lire este contractul lor cu Netflix, despre care The Mirror a raportat că ar putea ajunge la 112 de milioane de dolari (92 de milioane de lire sterline). 

Acordul îi va determina pe Harry și Meghan să creeze conținut pentru platforma de streaming, în timp ce o altă înțelegere cu Spotify obligă perechea să producă și să promoveze un podcast. Acordul cu  Spotify  se ridică la 18 milioane de lire sterline,

Meghan a publicat și o carte pentru copii, The Bench, inspirată dintr-o poezie pe care a scris-o pentru Prințul Harry, la scurt timp după nașterea fiului lor. 

Se spune, de asemenea, că Harry a preluat rolul de director la BetterUp, un start-up care antrenează oamenii în domeniul sănătății mintale. Conform The Mirror, salariul său ar putea fi de aproximativ două milioane de lire sterline. Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg