„Băncuța”, cartea lui Meghan Markle pentru copii, ajunge în România! Când e lansată

15 martie, 2023

Cartea „Bench”, în traducere „Băncuța”, a lui Meghan Markle ajunge și în România! După ce Harry a avut succes mondial cu biografia, acum a venit rândul Ducesei de Sussex!

meghan markle si printul harry jpg

„Băncuţa”, cartea pentru copii scrisă de Meghan Markle, va apărea pe 24 martie în România, la editura Nemira. Cartea a apărut prima dată în SUA și în Marea Britanie, iar cel care a ilustrat-o e Christian Robinson, câştigător al premiului Caldcott şi al premiului Coretta Scott King.

Ducesa de Sussex a scris în prima ei carte pentru copii despre legătura specială dintre tată şi fiu, din perspectiva mamei. 

 „Băncuţa a început sub forma unui poem pe care l-am scris pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie”, spunea Meghan, Ducesa de Sussex.

„Acel poem s-a transformat în cartea de faţă. Christian a ilustrat cartea cu acuarele frumoase şi delicate, care surprind căldura, bucuria şi satisfacţia oferite de relaţia taţilor cu fiii lor; aceste ilustraţii au fost foarte importante pentru mine, aşa că am colaborat îndeaproape cu Christian pentru a descrie această legătură specială într-un mod cât mai general. Sper ca Băncuţa să fie pe placul cât mai multor familii, oricare le-ar fi componenţa, şi să le impresioneze aşa cum m-a impresionat pe mine”, a mai transmis soția Prințului Harry.

La lansarea cărții în Marea Britanie și SUA aceasta costa 12.99 lire sau 18.99 dolari. 

Din ce fac bani Meghan Markle și Prințul Harry

În ultimii ani, Meghan Markle și Prințul Harry au produs un podcast, o carte de memorii și o serie de documentare Netflix. Împreună, au realizat, de asemenea, mai multe interviuri de profil înalt, oferind informații despre relația lor cu Familia Regală britanică, dar și detalii despre viața lor privată. Practic, cei doi au pus la punct un plan de marketing care le-a adus milioane de lire sterline.

În curând, Ducesa de Sussex plănuiește să își relanseze blogul de wellness, The Tig, după o pauză de șase ani. Ea a închis inițial blogul atunci când a început să se întâlnească cu Prințul Harry, în 2017. Cu toate acestea, publicația "The Mirror" relatează că ea a primit aprobarea oficială preliminară pentru relansarea site-ului.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg