Bang Bang! Unchiul Prințesei Kate a călcat pe bec și a fost admonestat de Familia Regală

21 iulie, 2024

A vorbit prea mult! Gary Goldsmith, fratele lui Carole Middleton, a fost certat că „a dat prea mult din casă”, așa că acum „autoexilat” în Ibiza.

Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg

Unchiul Prințesei Kate, Gary Goldsmith, a fugit cu coada între picioare din Marea Britanie, după ce ar fi fost îndepărtat de Familia Regală în urma deciziei sale discutabile de-a apărea în emisiunea „Celebrity Big Brother”.

Potrivit unei surse din anturajul său dispusă să vorbească cu „Daily Express”, Gary Goldsmith s-a refugiat în vila sa din Ibiza - supranumită Le Maison De Bang Bang - în timp ce face bilanțul deciziei sale de a pune lumina reflectoarelor informații despre nepoata sa, Prințesa Kate.

„Nu era niciun secret că intrarea lui Gary în casa Big Brother nu a fost o mișcare foarte bine primită", a declarat sursa. „Gary a fost destul de surprins de reacția la apariția sa în emisiune, mai ales după aceea. Așa că a decis că trebuie să plece și să petreacă câteva luni în Ibiza."

Celebrul Gary Goldsmith a intrat în casa Celebrity Big Brother după ce Prințesa Kate a anunțat că se retrage din îndatoririle publice, în urma unei operații abdominale. La acea vreme, sora lui Gary, Carole Middleton, nu era prea încântată de statutul său public.

Se vorbea deja că familia Middleton era furioasă că acesta a acceptat să ia parte la emisiune și se temea că ar putea dezvălui secrete de familie colegilor săi de emisiune. „Gary este foarte apropiat de Carole, așa că nu este ceva ce va provoca daune pe termen lung, dar a existat o anumită reținere între informațiile divulgate", a declarat sursa.

În martie, Gary Goldsmith și-a cerut scuze după ce a acordat un interviu nepotrivit în care discuta despre Prințul și Prințesa de Wales. Interviul - care apare în „Times Magazine" - a apărut la doar câteva ore după ce Kate a făcut anunțul șocant cu privire la diagnosticul ei de cancer. Omul de afaceri multimilionar spunea că nu crede că William și Kate sunt „în cea mai fericită perioadă a lor".

„Gary a făcut câteva greșeli, dar ei știu că inima lui este în locul potrivit", a declarat sursa. „De aceea s-a dus la Ibiza pentru a face un bilanț a ceea ce s-a întâmplat. Este hotărât să reconstruiască relația strânsă pe care a avut-o odată cu familia sa, dar înțelege că are nevoie de timp."

Gary a fost cândva atât de apropiat de Prințesa Kate, încât și-a invitat nepoata și pe moștenitoarea tronului la conacul său în valoare de 6,5 milioane de lire sterline, din Ibiza, situat lângă Cala Jondal. Prințul William s-a alăturat atunci familiei Middleton în ultimele zile ale vacanței din august 2006. Fotografiile i-au arătat atunci pe William și Kate lenevind pe un iaht, iar Gary chiar a recunoscut că viitorul rege a încercat să fie DJ.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg