Bărbații pe care i-a iubit Prințesa Diana

Cu Charles n-a fost să fie, însă Lady Di nu a abandonat nicicând visul de a iubi și de a fi iubită. Haideți să vedem, așadar, care au fost bărbații care au intrat în viața ei și care au făcut-o să spere la iubire!

James Hewitt, 1986-1990

Prințesa Diana și James Hewitt

Prinţesa nefericită în mariaj s-a văzut implicată într-o relaţie foarte pasională cu ofiţerul de cavalerie James Hewitt, despre care s-a tot zvonit că ar fi tatăl adevărat al lui Harry. Patru ani mai târziu, fostul amant avea să publice o carte despre idila lor.

 Hasnat Khan, 1995-1996

Hasnat Khan

La trei ani după divorţ, Diana avea să-l întâlnească pe cel despre care s-a zvonit că ar fi fost marea ei iubire, chirurgul pakistanez Hasnat Khan. Când s-a pus problema căsătoriei, Khan şi-a dat seama că nu poate face faţă unei vieţi duse în lumina reflectoarelor.

 Dodi Fayed, 1997

Dodi al Fayed

Moştenitorul mogulului Mohammed Al Fayed, proprietarul Harrods, n-a avut probleme cu faima Dianei şi nici nu era deranjat de paparazzi, atunci când se afişa cu ea. Din păcate, însă, tocmai această vânătoare continuă la care era supusă prinţesa le-a adus amândurora sfârşitul.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA