Bărbatul de care Prinţesa Diana era ”obsedată” a murit la 73 de ani

11 septembrie, 2018
diana printesa jpeg

Despre idila lui Charles cu Camilla, în timpul mariajului cu Diana, toţi ştiu! Puţini sunt, însă, cei care cunosc poveştile despre fosta Prinţesă de Wales şi amanţii ei. Unul dintre ei era Oliver Hoare, prieten de-al lui Charles, pentru care Diana a făcut o adevărată obsesie la începutul anilor `90.

Diana şi Hoare, bărbatul pentru care făcuse o obsesie

Potrivit presei internaţionale, fostul amant al Prinţesei Diana, Oliver Hoare, a murit la 73 de ani, în interiorul reşedinţei lui din Franţa, în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Bărbatul, care era mai mare cu 16 ani decât Diana, ar fi avut o aventură cu aceasta în anii `90.

Deşi public n-a recunoscut nicicând, toţi cei care îl cunoşteau pe Oliver Hoare erau la curent cu obsesia Prinţesei Diana vizavi de el. Potrivit unor apropiaţi, Lady Di obişnuia să-l bage pe ascuns în Palatul Kensington şi, cândva, cei din staff-ul palatului l-au surprins aproape dezbrăcat ascunzându-se după un copac, după ce s-a pornit alarma în mijlocul nopţii.

Obsesia Dianei era atât de pronunţată încât i-ar fi zis confidentei sale, Lady Bowker, că visează să ”trăiască în Italia cu chipeşul Hoare”. Totuşi, Hoare nu era dispus s-o părăsească pe soţia lui, moştenitoare a unui imperiul petrolier, şi, în 1994, a încercat să pună punct amantlâcului cu Diana. Ce nu ştia el e că în felul acesta o să pornească o tornadă. Diana l-a ”bombardat” cu telefoane în miezul nopţii, încercând să-l recâştige.

Charles, Diana, Hoare şi soţia lui

La insistenţele soţiei sale, Hoare a contactat poliţia şi a încercat să pună stop apelurilor. Peste 300 de apeluri au fost reperate ca venind din linia privată de la Palatul Kensington, altele de la telefoanele publice din zona palatului. Ulterior, poliţia a anunţat că cercetările au luat sfârşit, ”la cerinţa domnului Hoare”.

Vorbind despre aceste apeluri, Diana a recunoscut, în interviul cu Martin Bashir din 1995, că obişnuia să-l sune pe Hoare. ”Pe o perioadă de şase – nouă luni, l-am telefonat de câteva ori, dar în niciun caz obsesiv”, a insistat ea. Biograful Lady Colin Campbell susţine că Diana era disperată la acea vreme, căci aflase că e însărcinată şi că a fost nevoită să facă avort. O supoziţie halucinantă, dar care ar da sens acestei nebunii...Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}