Bătălia fashion a cumnatelor Meghan și Kate: cine-a purtat mai bine rochia fără umeri?

7 decembrie, 2022

Lupta dintre cele două cumnate regale se duce pe toate planurile, iar cel fashion este cel mai vizibil dintre acestea.

meghan versus kate jpg

Săptămâna trecută i-a aparținut lui Kate Middleton, care-a cucerit, pur și simplu, America, cu ținutele ei deosebit de elegante, demne de o viitoare regină, abordate pentru vizita de patru zile, alături de William, în Boston.

Totul a culminat cu apariția spectaculoasă a lui Kate de la gala Premiilor Earthshot, acolo unde Prințesa de Wales a purtat o rochie lungă, mulată, fără umeri, într-o nuanță interesantă de verde, pe care-a închiriat-o cu doar 90 de dolari de pe o platformă de fashion, în ideea sustenabilității în modă. Middleton a făcut senzație în rochia care i-a scos în evidență talia suplă, la care a asortat un chocker cu diamante și smaralde în valoare de 15 milioane de dolari, ce i-a aparținut Prințesei Diana. 

Ei bine, aseară, istoria (fashion) a părut a se repeta: de data aceasta a fost momentul lui Meghan Markle, care l-a însoțit pe Harry la gala Ripple of Hope din New York, pentru a primi un premiu pentru lupta lor publică împotriva rasismului din partea fundației Robert F. Kennedy.

Meghan a optat pentru o rochie albă Louis Vuitton, fără umeri, cu o fantă sexy până la coapse. Ținuta a fost combinat cu un clutch negru, stilettos negri și cercei lungi de aur. La fel ca Prințesa de Wales, și Meghan a purtat o bijuterie care i-a aparținut Dianei, și anume un inel cu acvamarine.

Fanii regali au comparat imedit rochia purtată de Meghan cu cea verde aleasă de Kate pentru ceremonia premiilor Earthshot. Unul dintre aceștia a comentat că rochia lui Meghan este una dintre cele mai bune apariții ale ei din ultimul timp.

„Modelul acesta chiar funcționează pe ea. Dar Prințesa Kate a purtat și ea o rochie pe umeri, cu un colier imens de smarald și cred că Meghan s-a inspirat total din look-ul ei.”

Un altul a concluzionat: „Prințesa Kate a câștigat bătălia rochiilor”. Voi ce părere aveți?

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}