Bătălia pe bijuteriile Dianei se dă între verișoarele Charlotte și Lili: Fiica lui Meghan iese în pagubă

4 iulie, 2024

Să fii fiica Prinților de Wales are, cu siguranță, avantajele ei: Prințesa Charlotte ar putea moșteni în viitor o colecție de bijuterii cu o valoare totală de 82 de milioane de lire sterline.

Charlotte Diana Meghan colaj jpg

Mare parte dintre acestea vor fi moștenite de la mama sa, Kate Middleton, care a primit, la rândul ei, numeroase piese de valoare odată cu intrarea în familia regală britanică. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, deține o colecție uimitoare de tiare strălucitoare, coliere cu diamante și inele impresionante cu pietre rare.

Experții în diamante de la Steven Stone Jewelers au analizat pentru publicația The Daily Express colecția de bijuterii dăruite sau împrumutate Prințesei de Wales și au estimat că aceasta valorează peste 82 de milioane de lire sterline.

Această colecție include și cele peste 10 piese dăruite de regretata Regina Elisabeta a II-a, despre care se spune că valorează, doar acestea, 61,8 milioane de lire sterline.

Pe lângă acestea, Kate are o serie de bijuterii care i-au fost dăruite de Prințul William și Regele Charles de-a lungul anilor, unele care ar putea merge, de asemenea, la Charlotte.

În plus, Prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, ar putea fi, într-o zi, proprietara emblematicului inel de logodnă cu safir în valoare de 300.000 de lire sterline, care a fost cândva și al bunicii ei, Prințesa Diana, și care este purtat, azi, de Kate Middleton.

Verișoara lui Charlotte, Lilibet Diana, va moșteni și ea importante piese regale, însă cu o valoare infim mai mică decât cea a pieselor care vor merge la fiica Prințesei de Wales.

Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg

Meghan Markle a primit și ea o serie de bijuterii din colecția Dianei, care ar putea fi transmise, mai departe, fiicei sale, Prințesa Lilibet. Prin urmare, fiica lui Harry este moștenitoarea unei colecții de bijuterii în valoare de 980.000 de lire sterline, ce-i aparține acum Ducesei de Sussex.

Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg

Este vorba despre o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri de designer: dintre acestea, piese cu o valoare de circa 650.000 de lire sterline provin din prețioasa colecție a Prințesei Diana, în timp ce altele au fost achiziționate, de-a lungul timpului, de soția lui Harry.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Trooping the Colour   GettyImages 2157666051 jpg
Maria Sharapova logodnic Alexander profimedia 0886927334 jpg
Principesa Sofia si Constanta Iorga la Ziua de 4 iulie a SUA   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale  (5) jpeg
Printul Vincent si tatal sau, Regele Frederik al Danemarcei   profimedia 0886736249 jpg
Regina Letizia Regele Felipe și Sofia GettyImages 2160437760 jpg
Regina Mary în Groenlanda Foto Instagram jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images jpg
Prințul William în Scoția Foto Getty Images (2) jpg
Printesa Olympia si Printul Pavlos al Greciei   profimedia 0886332661 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2160248702 jpg
poza oficiala botez archie jpeg
Poppy Delevingne   Instagram 2 jpg
harry archie meghan markle jpeg
Regele Juan Carlos si fiul sau, Regele Felipe al Spaniei   GettyImages 478253618 jpg
Regina Camilla Ducesa Sophie Foto Getty Images jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Charles în Scoția Foto GettyImages jpg
Printesa Kate, Regina Letizia si Printesa Mette Marit  Getty Images jpg