Bătăuș regal? Fiul viitorului rege al Norvegiei, arestat pentru lovirea unei tinere de 20 de ani

8 august, 2024

Marius Borg, băiatul Prințesei Mette-Marit a Norvegiei a fost acuzat de vătămare corporală. Avocatul tânărului de 27 de ani a confirmat!

Marius Borg jpg

Marius Borg, fiul în vârstă de 27 de ani al Prințesei norvegiene Mette-Marit, a fost arestat în Frogner, cartierul din Oslo în care locuiește, după cum a anunțat avocatul său Øyvind Bratlien. După cum explică avocatul, fiul cel mare al lui Mette-Marit a fost acuzat de vătămare corporală a unei persoane.

„În conformitate cu legea, aceasta este cea mai puțin gravă formă de violență. Nici eu, nici clientul meu nu am fost informați cu privire la întregul conținut al cazului și nici el nu a făcut declarații încă, urmând sfatul meu", a declarat avocatul pentru presa din Norvregia.

Øyvind Bratlien a cerut, de asemenea, intimitate pentru clientul său în timpul derulării procesului. „Este important ca procesul să fie lăsat să-și urmeze cursul în mod corect și ca mass-media să respecte nevoia clientului meu de intimitate și liniște sufletească. Poliției trebuie să i se permită să își facă treaba fără ca mass-media să decidă faptele și vinovăția. Este foarte posibil ca instanța să decidă că acest caz se va încheia aici. Poliția s-a deplasat duminică la o locuință din Frogner, după ce a fost informată cu privire la un incident cu o femeie, posibil sâmbătă seara. O persoană a fost arestată și acuzată de vătămare corporală și apoi eliberată", a informat ofițerul de presă al poliției din Oslo.

Potrivit informațiilor apărute, Marius Borg a petrecut mai mult de 30 de ore în custodia poliției înainte de a fi eliberat luni după-amiază. El ar fi atacat "psihologic și fizic" o femeie în vârstă de 20 de ani, susține un ziar din Norvegia. În plus, tânăra ar fi fost internată în spital și diagnosticată cu o comoție cerebrală. Ea a fost externată luni dimineață.

Marius Borg locuiește cu mama sa, Prințesa Mette-Marit, la reședința sa oficială, Skaugum, în Asker, la periferia orașului Osl.

Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ar fi trebuit să călătorească marți la Paris pentru a susține sportivii olimpici ai țării, însă doar Haakon a fost văzut în capitala franceză.

Cine e, de fapt, Marius Borg

Marius Borg este fiul Prințesei Mette-Marit de când aceasta era nemăritată. Când mama lui s-a căsătorit cu moștenitorul tronului norvegian, el a fost integrat în familie, a participat la întâlniri și evenimente legate de casa regală, însă nu are îndatoriri sau titluri regale. Sora lui, Prințesa Ingrid Alexandra, în vârstă de 20 de ani, este a doua în linia de succesiune la tron, în timp ce fratele ei, Sverre Magnus, în vârstă de 18 ani, este numărul trei.

În urmă cu doar câteva zile, Marius Borg a apărut pe prima pagină a ziarelor confirmând relația sa cu Rebecca Helberg Arntsen. Cei doi au făcut publică o fotografie cu ei îmbrățișați pe o plajă din Lisabona. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg