Băutura preferată a Regelui Charles. O savurează mereu înainte de cină. Poate fi servită și la încoronare

7 aprilie, 2023

Regele Charles al III-lea are gusturi rafinate și știe să aprecieze băuturile și mâncărurile fine.

FotoJetCharles drinking jpg

Tocmai de aceea, angajații care pregătesc cel mai mare eveniment britanic al anului doresc să includă în meniurile de la încoronare cât mai multe dintre preferatele monarhului.

Un specialist a dezvăluit publicației Express care sunt băuturile alcoolice preferate ale Regelui Charles și care dintre ele au toate șansele să fie servite inclusiv la încoronarea din 6 mai.

Expertul în băuturi de la ”The Bottle Club” Chandan Bathia a explicat că, pe măsură ce încoronarea Regelui Charles al III-lea se apropie, oamenii sunt din ce în ce mai entuziasmați.

Toți se pregătesc pentru marea zi și așteaptă surprizele, dar și detaliile fine ale unui asemenea eveniment. Este firesc să ne gândim că totul va fi la superlativ.

Fiindcă va exista și un dineu după încoronare, desigur că toată lumea se așteaptă ca Regele Charles să consume băuturi alcoolice și mai cu seamă una dintre băuturile sale preferate, care nu va lipsi de la eveniment: whisky-ul scoțian.

Mulți nu știu că există băuturi spirtoase care se produc pe domeniul regelui, se îmbuteliază și se vând, a mai adăugat specialistul.

Potrivit lui Chandan Bathia, Regele Charles are o slăbiciune pentru un whisky vechi de 15 ani, care a devenit băutura sa preferată.

Cu siguranță whisky-ul scoțian este și o băutură populară, nu doar preferata regelui, așa că nu va lipsi de la marele eveniment din 6 mai.

Specialistul în băuturi a adăugat că Regele Charles optează pentru un Martini, dacă dorește ceva mai ușor.

De altfel, în documentarul de la Channel 4 ”The Real Windsors: The Outspoken Heir” a fost dezvăluit faptul că Regele Charles savura un Martini „în fiecare seară înainte de cină, în timpul călătoriilor sale în Transilvania”. Știm că Maiestatea Sa iubește România și a petrecut multe vacanțe în Transilvania, având chiar și o casă cumpărată la Viscri.

Nu ne-ar mira ca Charles, pe atunci Prinț de Wales, să fi savurat îndemnat de ospitalitatea românească inclusiv țuică și palincă.

Contele maghiar Tibor Kalnoky, care este o rudă îndepărtată cu Charles, a explicat că Regele servea un pahar în fiecare seară înainte de cină atunci când stătea în Transilvania: „Îi place un martini înainte de cină, asta e sigur”.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg