Băuturile preferate al Prințesei de Wales! Iată ce conține sucul pe care Kate Middleton îl bea zilnic

16 octombrie, 2024

De-a lungul timpului, Kate Middleton a luat parte la nenumărate evenimente unde a degustat diverse mâncăruri și băuturi. Dintre băuturile preferate, pe primul loc e smoothie-ul, în special cel pe care îl bea în fiecare dimineață.

Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg

Kate Middleton găsește un echilibru între smoothie-urile bogate în nutrienți cu care își începe ziua și băuturile alcoolice care sunt servite la unele angajamente sau banchete de stat. Iată tot ce știe despre băuturile preferate ale Prințesei de Wales. 

Smoothie-ul verde

Ce modalitate mai bună de a-ți începe ziua decât cu un smoothie sănătos? Potrivit MailOnline, Kate Middleton amestecă o combinație de varză kale, spirulină, matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată, coriandru (frunze de coriandru) și afine pentru băutura ei de dimineață bogată în nutrienți.

Acesta ar putea fi secretul pielii sale strălucitoare și, probabil, sursa ei de energie după finalizarea tratamentului de chimioterapie.

„Suntem literalmente ceea ce mâncăm”, spunea fostul nutriționist regal Jennifer Hanway. „Gândește-te la dieta ta ca la blocurile de construcție ale corpului tău. Este cu siguranță posibil să obțineți o piele mai bună din interior la un nivel celular cu ajutorul dietei”. Ea a adăugat: „Acest smoothie este absolut plin de antioxidanți care luptă împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, care sunt toxinele de mediu care ne fură strălucirea naturală”.

Apa

Hidratarea este esențială atunci când ai un program atât de încărcat precum cel al lui Kate Middleton. Ea a fost văzută bând apă dintr-o sticlă de plastic în mai multe ocazii, de la Campionatele de la Wimbledon din 2012 și 2021 la Jocurile Commonwealth din 2014. 

Este cunoscută chiar pentru faptul că a înlocuit alcoolul cu apă în timpul angajamentelor regale. În timpul unui toast în Singapore în 2012, ea a ridicat un pahar de apă rece.

Băuturi răcoritoare

Câteodată, Kate Middleton se răsfață cu băuturi răcoritoare. Fostul majordom regal Grant Harrold, care a lucrat pentru Regina Elisabeta, Regele Charles și Prințul William timp de mai bine de un deceniu, a declarat pentru HELLO! Magazine.

„Familia regală adoră băuturile carbogazoase, mai mult cei mai tineri decât cei mai în vârstă. Întotdeauna am avut băuturi gazoase pentru ei”. Când Kate Middleton suferea de grețuri matinale, i s-a sugerat să consume multe lichide și Cola.

Băuturi alcoolice

Kate Middleton a fost fotografiată participând la degustări de bere în Irlanda, dar nu este singurul tip de băutură de care se bucură prințesa. Printre băuturile sale spirtoase preferate se numără tequila și ginul tonic, acesta din urmă fiind preparat de William când petrecere timp în doi cu soția lui. pentru soția sa în timpul unei seri liniștite acasă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor Footo Profimedia jpg
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
Emirul Qatarului și soția sa GettyImages 1487927337 jpg
FotoJet Mary jpg
Meghan Markle foto Archewell Foundation2 jpg
Principesa Sofia in fuchsia la Ziua Spaniei   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (6) jpg