Beatrice Borromeo, super senzuală în fuchsia. Ținuta ravisantă purtată de nora Prințesei Caroline

4 aprilie, 2023
Beatrice Borromeo în India jpg

Beatrice Borromeo și-a evidențiat silueta fină recent, în India, acolo unde a participat la o prezentare de modă Dior, casă de lux a cărei reprezentantă este.

Beatrice Borromeo a fost spectaculoasă într-un ansamblu fuchsia din două piese, bustieră și fustă lungă. Ambasadoarea Dior s-a afișat alături de soțul său, Pierre Casiraghi.

La Mumbai a avut loc prezentarea colecției Dior pentru toamna 2023, ocazie cu care stilata noră a Prințesei Caroline de Monaco s-a îmbrăcat într-o nuanță statement, roz puternic.

Nu i-au lipsit nici condurii roz, Beatrice Borromeo afișând această imagine de prințesă Disney, într-un cadru idilic.

Pierre Casiraghi în India jpg

Pierre Casiraghi a însoțit-o pe Beatrice Borromeo, mama celor doi copii ai săi. Aceasta s-a evidențiat nu doar prin culoarea puternică etalată, ci și printr-o atitudine de divă Dior, elegantă, cu părul strâns și cercei impunători. La fel de elegant a fost și fiul Prințesei Caroline de Monaco, un domn distins, cu costum bej la două rânduri și cămașă albă, deschisă la nasturii de la guler. Cei doi formează unul dintre cele mai reușite cupluri.

Nepotul lui Grace Kelly este întotdeauna un domn desăvârșit, care se îmbracă desigur cu mult bun gust și stil. Bărbatul are o ținută emblematică. Cum altfel, căci și el este ambasador Dior!

Unchiul lui, Prinţul Albert, conduce Principatul Monaco, iar Pierre Casiraghi este al optulea în linia de succesiune la tronul monegasc. Încă din 2021, la 34 de ani, Pierre Casiraghi a arătat că nu este interesat de succesiune. Tot atunci a devenit ambasadorul Dior, după ce în februarie, soţia lui, Beatrice Borromeo, a obţinuse aceeaşi titulatură.

Iată că și în 2023 sunt ambasadori Dior implicați și nu ratează marile prezentări cu ștaif.

 Cuplul este, de altfel, recunoscut pentru eleganţa afişată la diverse evenimente. Întreaga casă regală a Principatului are o legătură strânsă cu Dior. Prinţesa Grace Kelly a purtat de multe ori creaţii ale brandului, în vreme ce Prinţesa Stephanie a şi lucrat la Dior în anii 80. Mai mult, şi mama lui Pierre, Caroline, a purtat o rochie de mireasă Dior la nunta ei din 1978 cu Philippe Junot. Pe lângă pasiunea pentru modă, Pierre conduce compania de construcţii Engeco, fondată de tatăl său în 1984, şi totodată este acţionarul majoritar al Monacair, compania de elicoptere cu baza la heliportul Monaco. 

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg