Bebelușul regal ar putea veni pe lume într-o zi specială pentru duci

Citeste tot despre:

,

În Marea Britanie, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură cele două mari evenimente din regat: venirea pe lume a noului bebeluș regal și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Kate se apropie de termen

Dacă despre a doua știm cu siguranță că va avea loc pe 19 mai, primul eveniment nu are încă o dată sigură, familia regală anunțând doar luna în care se va întâmpla acest lucru: aprilie.

O dată posibilă ar putea fi, așadar, și ziua de 29 aprilie, una foarte importantă pentru viitorii părinți, Prințul William și Kate Middleton. Este vorba de ziua în care cei doi s-au căsătorit, anul acesta împlinindu-se șapte ani de la celebra nuntă regală.

29 aprilie 2011, ziua nunții celor doi

Șansele sunt mici, într-adevăr, ca al treilea copil al ducilor să vină pe lume fix în ziua aceasta, dar nu trebuie exclusă această ipoteză.

Cele mai mari șanse sunt, conform zvonurilor care umblă prin regat, ca bebelușul să se nască pe 23 aprilie, ziua în care britanicii îl sărbătoresc pe Sfântul George.

În curând vor fi cinci

Pe de altă parte, se pare că cei doi au ales să nu afle sexul copilului, preferând să știe acest lucru chiar în ziua nașterii lui. Odată cu lumea întreagă, cum ar veni…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA