Bijuteria superbă purtată de Camilla în Australia, în amintirea Reginei Elisabeta! E cu diamante galbene

21 octombrie, 2024

Regina Camilla a purtat în piept o bijuterie deosebită din colecția Reginei Elisabeta la începutul turneului regal din Australia și Samoa.

Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg

Pe 18 octombrie, Regele Charles și Regina Camilla au ajuns la Sydney pentru a da startul turului regal de nouă zile, care marchează atât primul lor turneu într-un tărâm al Commonwealth-ului din timpul domniei sale, cât și cea mai lungă călătorie după diagnosticarea cu cancer a monarhului în februarie.

Regele, în vârstă de 75 de ani, și Regina, în vârstă de 77 de ani, păreau a fi bine dispuși când au coborât din avion în jurul orei locale 20:30, unde Regina Camilla a purtat broșa australiană Wattle. Floarea națională a Australiei este salcâmul auriu, iar regretata regină Elisabeta a primit ceea ce acum se numește broșa cu salcâm australian drept cadou din partea guvernului și a poporului australian în timpul turneului său în Commonwealth din 1954, la doi ani după urcarea sa pe tron la vârsta de 25 de ani. Broșa are diamante albe și galbene.

Reginei Elisabeta se pare că i-a plăcut piesa, deoarece a purtat-o de mai multe ori în timpul vizitei sale în Australia. Totodată, ea a avut-o în piept și la slujba de rugăciune și dedicare pentru nunta din aprilie 2005 a viitorului rege Charles și a reginei Camilla și pentru sosirea sa în Australia în timpul a ceea ce s-a dovedit a fi ultimul său turneu acolo în 2011.

Regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani în septembrie 2022 și a fost imediat succedată de fiul ei cel mare, Charles. La începutul aceluiași an, Regina Elisabeta și-a exprimat dorința ca soția lui Charles să fie cunoscută drept regina consoartă atunci când Charles va deveni rege și tot ea să primească cheile colecției de bijuterii de invidiat a familiei regale.

Pentru prima apariție în Australia, Regina Camilla a ales să poarte aceeași combinație de haine, o rochie Fiona Clare albastru cobalt cu broșa Australian Wattle, ca în portretele oficiale publicate în iulie, când a fost anunțat turneul în Australia și Samoa.

Foto: Facebook Familia regală britanică, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Durek Verrett vs Marius Borg   Instagram, Getty Images jpg
Regele Mihai și nepoții lui colaj jpg
Regina Letizia Regele Felipe Regina Sofia profimedia 0893995405 jpg
Charles portret Canada PNG
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png