Bijuteriile preferate ale Ducesei de Cambridge

10 mai, 2016
A Service Of Commemoration   Afghanistan jpeg

De-a lungul anilor, Prin┼úul William i-a d─âruit so┼úiei sale, Kate Middleton, numeroase bijuterii, toate spectaculoase, pe care ┼či le-a etalat cu m├óndrie la evenimente oficiale. De asemenea, Ducesa de Cambridge are acces la vistireria regal─â, acolo unde se g─âsesc toate bijuteriile purtate de monarhii britanici. ├Äns─â, Ducesei ├«i plac ├«n mod deosebit cele discrete, care de-abia sunt remarcate, refuz├ónd s─â poarte bijuterii opulente dac─â nu e vorba de un eveniment cu adev─ârat important. De aceea, ne-am g├óndit s─â arunc─âm o privire ├«n cutia de bijuterii a lui Kate, pentru a vedea mai exact care sunt bijuteriile pe care aceasta le prefer─â!

La premiera ICAP Art Room, ce a avut loc în 2014, Kate a ales o pereche de cercei simpli, cu diamant, creaţi de designerul Kiki McDonough.

image

├Än timpul turneului regal din Australia ┼či Noua Zeeland─â, Kate a optat pentru setul Asprey, care cuprinde un l─ân┼úi┼čor cu dou─â pandantive ┼či o pereche de cercei aurii.

image

├Än cutia de bijuterii a Ducesei de Cambridge se g─âse┼čte ┼či o bijuterie d─âruit─â de Camilla. Este vorba de o br─â┼úar─â de aur, care avea ├«ncrustat─â ini┼úiala C de la Catherine. Ducesa a fost v─âzut─â purt├ónd aceast─â br─â┼úar─â de mai multe ori. O dat─â a fost la Wimbledon ├«n 2011, alt─â dat─â s-a ├«nt├ómplat ├«ntr-o c─âl─âtorie ├«n Los Angeles ┼či alt─â dat─â la petrecerea de dinaintea nun┼úii Zarei Philips.

image

O bijuterie cu adev─ârat deosebit─â! Este vorba de bro┼ča ├«n form─â de frunz─â cu diamante ├«ncrustate, pe care Kate a purtat-o la o slujb─â ├«n biserica Sandringham, la sf├ór┼čitul anului 2015.

image

Chiar de dinainte s─â devin─â Duces─â, Kate prefera bijuteriile f─âcute de Kiki McDonough. De exemplu, ace┼čti cercei ÔÇ×Eternal citrineÔÇŁ, pe care Kate i-a purtat de nenum─ârate ori. Am v─âzut-o mai precis purt├óndu-i ├«n turneul regal canadian, din 2011, ┼či cel din Asia, din 2012, dar ┼či la botezul Prin┼úului George.

image

Tot ├«n turneul din Canada, din 2011, Kate a purtat ┼či ace┼čti cercei turcoaz, f─âcu┼úi de un designer local, pe nume Corrie McLeod. I-a purtat ulterior ┼či la Calgary Stampede.

image

Kate a purtat prima oar─â ace┼čti cercei crea┼úi special pentru ea la slujba de Cr─âciun din 2011, ceea ce i-a f─âcut pe mul┼úi s─â cread─â c─â e vorba de un cadou din partea Prin┼úului William. De atunci, Ducesa i-a purtat regulat, fiind unii dintre cerceii ei favori┼úi.

image

Ace┼čti cercei din topaz au fost f─âcu┼úi special pentru Kate. Ducesa i-a purtat la premiera African Cats, din 2012.

image

Kate a purtat ace┼čti cercei la Festivalul Cheltenham, din 2013.

image

Tot unii dintre cerceii favori┼úi ai lui Kate sunt ┼či ace┼čti cercei ├«n form─â de frunze, semna┼úi Catherine Zoraida, pe care Kate i-a purtat ├«ntr-o vizit─â oficial─â ├«n Los Angeles. Am mai v─âzut-o purt├óndu-i la o recep┼úie ├«n Malysia, la slujba religioas─â de Cr─âciun din 2014, la o petrecere organizat─â la Buckingham Palace, dar ┼či-n timpul turneului princiar din Noua Zeeland─â ┼či Australia.

image

├Än ziua nun┼úii, Kate a purtat o tiar─â dar ┼či cercei ├«ncrusta┼úi cu diamante, d─ârui┼úi de p─ârin┼úii ei, ├«n form─â de ghinde ┼či frunze.

image

┼×i colierul din diamante cu pandantiv din tanzativ, dar ┼či cerceii crea┼úi de G. Collins and Sons, pe care Kare le-a purtat la o slujb─â religioas─â ├«n 2015, au fost cadouri. Aceste bijuterii au mers perfect cu inelul de logodn─â d─âruit de Prin┼úul William.

image

Nimeni nu ┼čtie sursa setului cu diamante ┼či rubine pe care Kate l-a purtat o singur─â dat─â, la The Sun Military Awards. Cert este c─â Ducesa a fost una dintre cele mai pre┼úioase apari┼úii de la acel eveniment.

image

La botezul Prin┼úesei Charlotte, Kate a purtat o pereche de cercei ┼či un colier cu diamant, pe care se presupune c─â le-a achizi┼úionat de la bijuteria Mappin ┼či Webb.

image

Colier Cartier, pe care Kate l-a purtat la o recepţie în New York, costă 71, 600 de dolari, căci este încrustat cu diamante.

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg