Bijuteriile preferate ale Ducesei de Cambridge

10 mai, 2016
A Service Of Commemoration   Afghanistan jpeg

De-a lungul anilor, Prinţul William i-a dăruit soţiei sale, Kate Middleton, numeroase bijuterii, toate spectaculoase, pe care şi le-a etalat cu mândrie la evenimente oficiale. De asemenea, Ducesa de Cambridge are acces la vistireria regală, acolo unde se găsesc toate bijuteriile purtate de monarhii britanici. Însă, Ducesei îi plac în mod deosebit cele discrete, care de-abia sunt remarcate, refuzând să poarte bijuterii opulente dacă nu e vorba de un eveniment cu adevărat important. De aceea, ne-am gândit să aruncăm o privire în cutia de bijuterii a lui Kate, pentru a vedea mai exact care sunt bijuteriile pe care aceasta le preferă!

La premiera ICAP Art Room, ce a avut loc în 2014, Kate a ales o pereche de cercei simpli, cu diamant, creaţi de designerul Kiki McDonough.

image

În timpul turneului regal din Australia şi Noua Zeelandă, Kate a optat pentru setul Asprey, care cuprinde un lănţişor cu două pandantive şi o pereche de cercei aurii.

image

În cutia de bijuterii a Ducesei de Cambridge se găseşte şi o bijuterie dăruită de Camilla. Este vorba de o brăţară de aur, care avea încrustată iniţiala C de la Catherine. Ducesa a fost văzută purtând această brăţară de mai multe ori. O dată a fost la Wimbledon în 2011, altă dată s-a întâmplat într-o călătorie în Los Angeles şi altă dată la petrecerea de dinaintea nunţii Zarei Philips.

image

O bijuterie cu adevărat deosebită! Este vorba de broşa în formă de frunză cu diamante încrustate, pe care Kate a purtat-o la o slujbă în biserica Sandringham, la sfârşitul anului 2015.

image

Chiar de dinainte să devină Ducesă, Kate prefera bijuteriile făcute de Kiki McDonough. De exemplu, aceşti cercei „Eternal citrine”, pe care Kate i-a purtat de nenumărate ori. Am văzut-o mai precis purtându-i în turneul regal canadian, din 2011, şi cel din Asia, din 2012, dar şi la botezul Prinţului George.

image

Tot în turneul din Canada, din 2011, Kate a purtat şi aceşti cercei turcoaz, făcuţi de un designer local, pe nume Corrie McLeod. I-a purtat ulterior şi la Calgary Stampede.

image

Kate a purtat prima oară aceşti cercei creaţi special pentru ea la slujba de Crăciun din 2011, ceea ce i-a făcut pe mulţi să creadă că e vorba de un cadou din partea Prinţului William. De atunci, Ducesa i-a purtat regulat, fiind unii dintre cerceii ei favoriţi.

image

Aceşti cercei din topaz au fost făcuţi special pentru Kate. Ducesa i-a purtat la premiera African Cats, din 2012.

image

Kate a purtat aceşti cercei la Festivalul Cheltenham, din 2013.

image

Tot unii dintre cerceii favoriţi ai lui Kate sunt şi aceşti cercei în formă de frunze, semnaţi Catherine Zoraida, pe care Kate i-a purtat într-o vizită oficială în Los Angeles. Am mai văzut-o purtându-i la o recepţie în Malysia, la slujba religioasă de Crăciun din 2014, la o petrecere organizată la Buckingham Palace, dar şi-n timpul turneului princiar din Noua Zeelandă şi Australia.

image

În ziua nunţii, Kate a purtat o tiară dar şi cercei încrustaţi cu diamante, dăruiţi de părinţii ei, în formă de ghinde şi frunze.

image

Şi colierul din diamante cu pandantiv din tanzativ, dar şi cerceii creaţi de G. Collins and Sons, pe care Kare le-a purtat la o slujbă religioasă în 2015, au fost cadouri. Aceste bijuterii au mers perfect cu inelul de logodnă dăruit de Prinţul William.

image

Nimeni nu ştie sursa setului cu diamante şi rubine pe care Kate l-a purtat o singură dată, la The Sun Military Awards. Cert este că Ducesa a fost una dintre cele mai preţioase apariţii de la acel eveniment.

image

La botezul Prinţesei Charlotte, Kate a purtat o pereche de cercei şi un colier cu diamant, pe care se presupune că le-a achiziţionat de la bijuteria Mappin şi Webb.

image

Colier Cartier, pe care Kate l-a purtat la o recepţie în New York, costă 71, 600 de dolari, căci este încrustat cu diamante.

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg