Binefăcătorul Ducilor de Sussex. Le-a întins o mână de ajutor când se aflau pe marginea prăpastiei

20 decembrie, 2022
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg

El este și nașul celebru al lui Lilibet Diana, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Amănunte răvășitoare au ieșit la iveală în documentarul ”Harry&Meghan”, producție TV care vine în avanpremiera cărții Prințului Harry și care se anunță și mai incendiară.

Din mărturiile Ducilor de Sussex, înțelegem că au trăit o perioadă de coșmar în 2019 – 2020, până au plecat în America. Iar această plecare a fost mai mult decât dificilă, având în vedere tensiunile dintre cei doi și monarhia britanică, dar și perioada grea, a începutului pandemiei de COVID-19.

Singurul sprijin al Ducilor de Sussex, binefăcătorul lor, îngerul păzitor am putea spune a fost Tyler Perry. Actorul apare la rândul său în documentar și explică cât de mult a empatizat cu durerea și frica Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Bărbatul le-a întins mâna aceea providențială, de care uneori avem nevoie în momentele de restriște. Le-a oferit o casă în care să locuiască în America și a făcut eforturi uriașe ca să-i ajute să se ascundă de presă, presă care survola fără încetare, doar doar îi va surprinde în fotografii cu care să-și îngroașă conturile.

În semn de recunoștință veșnică, Ducii de Sussex nu s-au putut gândi la altcineva mai potrivit pentru a deveni nașul lui Lilibet Diana, mezina născută peste Ocean.

Tyler Perry a mărturisit că s-a simțit special, în urma rugăminții Ducilor de Sussex și că a empatizat profund cu Meghan Markle, care potrivit datelor oferite de documentar, a suferit teribil și a fost la un pas de sinucidere, după ce s-a simțit aruncată la lupi în cadrul familiei regale britanice.

Tyler Perry are 53 de ani, s-a născut la Orleans, Louisiana și este actor, regizor, scenarist și dramaturg american. De asemenea, antreprenor, textier și filantrop. El este cel care a creat personajul Madea, o vârstnică puternică, de neclintit. Este autorul unor seriale apreciate, cum ar fi Tyler Perry's House of Payne, care a fost difuzat timp de 8 sezoane pe TBS, din 2006, până în 2012. În 2011, Forbes l-a desemnat cea mai bine plătită persoană din industria divertismentului, întrucât a câștigat 130 milioane de dolari într-un an. În 2012, Tyler Perry a încheiat un parteneriat exclusiv pe mai mulți ani cu celebra Oprah Winfrey, prietena Ducilor de Sussex și singura personalitate TV care a obținut interviul spectacol din 2020 cu Prințul Harry și Meghan Markle, după ce au părăsit Marea Britanie.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}