Bolnav de cancer, Regele Charles s-a întors la muncă! Cu cine s-a întâlnit în spatele ușilor închise

22 februarie, 2024

Ieri, Regele Charles era așteptat să se întâlnească cu Rishi Sunak față în față la Castelul Windsor, pentru prima lor audiență după ce s-a aflat de diagnosticul șocant de cancer al monarhului.

Regele Charles al III lea al Marii Britanii, Foto Getty (1) jpg

Regele Charles ar fi avut ieri prima sa audiență față în față cu premierul Rishi Sunak, după anunțul diagnosticului de cancer al monarhului. Marți seară, monarhul ar fi zburat de la Sandringham, unde se recuperează după al doilea tratament împotriva cancerului, la Windsor, unde era așteptat să se întâlnească cu premierul Marii Britanii, scrie Telegraph.

De când Palatul Buckingham a anunțat, pe 5 februarie, că Regele Charles a fost diagnosticat cu o "formă de cancer", cei doi au avut întâlnirile lor săptămânale, în cadrul cărora premierul îi prezintă monarhului o actualizare politică, prin telefon.

Într-o mișcare neobișnuită, pe 7 februarie, Downing Street a confirmat detalii despre audiența premierului, în urma unui acord cu Palatul Buckingham de a dezvălui informațiile. Aceștia au spus că premierul Rishi Sunak va vorbi cu regele la telefon.

Purtătorul de cuvânt oficial al lui Rishi Sunak a declarat: „În general, nu facem acest lucru și nici nu vom avea obiceiul de a comenta conversațiile premierului cu regele. Dar am convenit cu Palatul, în acest caz specific, să confirmăm că vor ține legătura la telefon".

Regele Charles se recuperează la Sandringham, după ce a fost supus deja tratamentului împotriva cancerului. Monarhul a anulat sau amânat mai multe dintre angajamentele sale în urma diagnosticului său. Se înțelege că va face călătorii la Londra pentru a-și continua tratamentul, însă se va retrage în Norfolk pentru a se recupera.

Duminica trecută, regele a fost fotografiat zâmbind și salutând în timp ce participa la slujba de duminică de la biserica St Mary Magdalene de pe domeniul Sandringham. Monarhul a fost văzut ținând în mână o umbrelă și salutând binefăcătorii în timp ce înfrunta ploaia alături de soția sa, regina Camilla.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg