Bomba cu ceas a Prințului Harry. De ce se tem regalii de memoriile Ducelui de Sussex

27 octombrie, 2022
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg

Urmează bomba de presă? S-a aflat data exact, când iese pe piață volumul cu memorii al Prințului Harry.

Ducele de Sussex își va vedea, în sfârșit, visul cu ochii. A fost dată publicității data la care volumul Prințului Harry apare pe piață.

Memoriile fiului cel mic al Regelui Charles vor putea fi citite de publicul larg și de fanii regali, iar curiozitatea tuturor legată de perspectiva acestuia probabil că îi va aduce vânzări record.

Mult așteptatele memorii ale Prințului Harry vor putea fi găsite începând cu ianuarie, 10, 2023, potrivit editurii care se ocupă de volumul mult așteptat, notează New York Times într-un articol publicat miercuri.

Editorul cărții, Penguin Random House și un reprezentant al Ducilor de Sussex au refuzat să comenteze informația.

Potrivit PageSix, Prințul Harry ar fi disperat să rescrie anumite pasaje din carte, dată fiind schimbarea de optică de când a revenit din Marea Britanie, în urma participării la înmormântarea Reginei Elisabeta.

Căci multe s-au schimbat de atunci și multe ajustări urmează a mai fi făcute, căci decesul suveranei a schimbat multe în mersul lucrurilor la Palat. Și să nu uităm că Regele este acum tatăl lui Harry, iar acesta îl cunoaște cel mai bine. Monarhul pare că a stabilit deja limitele până unde mai permite fiului rătăcitor să se întindă, iar Ducii de Sussex sunt conștienți că orice derapaj care umbrește monarhia britanică îi va costa scump.

Autorul Tom Bower, cel care a scris ”Răzbunarea”, a spus în exclusivitate pentru Page Six că regalii sunt în expectativă și nu se simt foarte confortabil că Prințul Harry își publică memoriile. Ba mai mult, cartea lui Harry este numită ”bomba cu ceas” și este evident de ce. Dacă dezvăluie lucruri tulburătoare, familia regale este în corzi. Și așa cu reputația nu foarte curată în ultimii ani, ce se va mai întâmpla? Dacă dezvăluirile sunt fâsâite și rescrise, Prințul Harry își pierde credibilitatea, dar și banii. O carte fără secrete nu va aduce profitul așteptat. Ce decizie va lua Harry?

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william