Bombă regală: Regina se pregătește să îi dea marea lovitură lui Harry

1 septembrie, 2022
regina21 jpg

Când Prințul Harry  și Meghan Markle  au renunțat oficial la rolurile lor în cadrul monarhiei britanice, li s-a permis să-și păstreze titlul de Duce și Ducesă de Sussex. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea schimba cât de curând.  

Din moment ce perechea continuă să își folosească titlurile în timp ce aruncă o umbră asupra familiei regale în mai multe interviuri publice, regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, ar putea să le ia definitiv această titulatură.

“Regina e sfătuită să-i alunge pe Prințul Harry și pe Meghan Markle odată pentru totdeauna, iar Prințul William este cel care pune cea mai mare presiune”, spune o sursă.

Ducii au atacat din nou familia regală la începutul acestei săptămâni, când Markle, în vârstă de 41 de ani, a oferit un interviu pentru revista The Cut . Actrița a dezbătut protocoalele regale și a insistat că ea și Harry au fost fericiți să părăsească Marea Britanie.  Ba mai mult, au dat vina pe familia regală pentru marea ruptură.

Nimeni nu a fost mai supărat din cauza articolului decât Ducele de Cambridge, în vârstă de 40 de ani. „Prințul William este disperat să păstreze credibilitatea familiei regale”, a menționat sursa. „Așteptați-vă să ceară o revizuire a acordului care le permite să-și păstreze titlurile de duce și ducesă”.

În iunie, The Independent a scris că William a avertizat că se va „retrage” de la unele angajamente dacă unchiul său,Prințul Andrew , în vârstă de 62 de ani, va continua să apară public alături de alți membri seniori ai familiei regale. La fel ca Harry, 37 de ani, și Meghan, Ducele de York a încetat să-și mai folosească titlurile, deși, din punct de vedere tehnic, nu a fost niciodată deposedat de ele.

Andrew s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a fost acuzat că a agresat sexual o adolescentă, deși a soluționat cazul în afara instanței. El a fost, de asemenea, expus pentru legăturile sale cu infractorul sexual Jeffrey Epstein.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg
diana si harry   profimedia jpg
Carole Middleton si Michael Middleton la Bucklebury Manor, Berkshire  GettyImages 106909323 jpg