Botez întârziat! Nepoata Prințesei Stéphanie de Monaco a fost creștinată după un an

10 septembrie, 2024

Deși urmează să devină în curând părinți a doua oară, Marie și Louis Ducruet au amânat până acum acest eveniment de familie.

nasii Camille Gotlieb si Michael Ducruet cu Marie Ducruet si Louis Ducruet la botezul lui Victoire Ducruet, nepoata Printesei Stephanie de Monaco   Instagram jpg

Louis Ducruet și soția sa, Marie Ducruet, au sărbătorit botezul fiicei lor, Victorie, în vârstă de puțin peste un an. Fetița i-a avut ca nași pe Camille Gottlieb și Michael Ducruet, frații lui Louis.

Cu toții au fost numai zâmbete în timp ce pozau cu fetița, care, după slujba de creștinare, a fost mica vedetă a unei petreceri de la restaurantul La DifferAnce din Monte Carlo. Fratele lui Louis, care este pușcaș la Palatul regal din Monaco, și-a scos din garderobă uniforma de gală pentru această ocazie. Michael Ducruet, de 33 de ani, este foarte apropiat de frații săi, Louis și Pauline, după cum el însuși a mărturisit într-o declarație pentru „Point de Vue”: „Ne despart abia unsprezece luni. Și deși par că sunt un frate mai mare protector, eu îl consider  geamănul meu, prietenul meu cel mai bun”, a spus el despre Louis.

Camille Gottlieb a purtat o rochie bleumarin cu mâneci de lungime medie, ajustată în talie cu o curea cu fundiță. Marie Ducruet, însărcinată a doua oară, a ales o rochie bej vaporoasă, asortată cu sandale bej, care să îi dea lejeritate în mișcare. O altă fetiță este pe drum, după cum a anunțat cuplul în urmă cu doar câteva săptămâni, ceea ce e o mare bucurie și pentru Victorie, pentru că va avea o parteneră de joacă.

Fetița, îmbrăcată în alb, și-a ținut părinții de mână la intrarea în biserica decorată cu flori. Seara a fost animată de muzica unui ansamblu de saxofon și chitară care a interpretat câteva melodii în timp ce invitații au ciocnit în cinstea celei mici.

La petrecere au participat atât familia Mariei, cât și a lui Louis, cu tatăl Daniel Ducruet împreună cu soția sa, Kelly Marie Lancien, și fiica Linoué; bunica Maguy Ducruet; mama lui Prințesa Stéphanie de Monaco, unchiul Prințul Albert și sora lui, Pauline, precum și un grup mare de prieteni.

Prințesa Stéphanie de Monaco, care este încântată de rolul său de bunică, după cum a declarat chiar Louis pentru „Hello!”: „Este foarte atentă și îi oferă multă dragoste nepoatei sale. Când poate, cere să aibă grijă de Victorie. Este emoționant să vezi cât de implicată este”. Fetița, al cărei nume nu a fost încă împărtășit de părinții ei, va ocupa locul 17 în linia de succesiune la tronul monegasc.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg