Brandul preferat al Prințesei Kate se închide. De ce dispare marca iubită de atâtea vedete?

24 mai, 2024

Toată lumea, de la Kate Middleton la Kylie, a purtat The Vampire's Wife - atunci de ce se închide?

Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020   GettyImages 1204950675 jpg

Imaginați-vă rochia perfectă, sofisticată, feminină și sexy în același timp. Brandul de îmbrăcăminte The Vampire's Wife a ajutat la definirea unui look de glamour britanic distinct, întotdeauna imaculat și bine construit.

Încă de când Susie Cave (soția muzicianului Nick Cave) a co-fondat marca împreună cu Alex Adamson în 2014, The Vampire's Wife a fost un reper de stil. Purtată peste tot, de la scenele festivalurilor la nunțile regale, marca s-a lăudat cu cele mai sofisticate cliente, de la Kate Moss la Prințesa de Wales, care a purtat rochia sa Falconetti verde în vizita sa în Irlanda din 2020 și care apare și în portretul regal oficial în 2022. Cu doi ani înainte, „Vogue” a numit acea creație "rochia deceniului".

Imaginați-vă surpriza atunci când Susie Cave a anunțat la începutul acestei săptămâni că The Vampire's Wife se va închide: „În ciuda unei perioade de creștere pozitivă și a vânzărilor, tulburările de pe piața angro au avut implicații dramatice pentru brand", se arată într-o declarație. "The Vampire's Wife ar dori să își exprime mulțumirile sincere tuturor clienților, partenerilor și celor care au purtat brandul în acești 10 ani. Sprijinul vostru a fost neprețuit și vă suntem profund recunoscători."

Susie Cave a postat și o declarație de adio pe Instagram, scriind: "Spun acest lucru cu mare tristețe și vreau să-mi exprim recunoștința nemărginită față de voi toți pentru sprijinul vostru. Doresc să mulțumesc familiei mele extinse de la The Vampire's Wife, care m-a ajutat să creez lucruri atât de frumoase. Nu pot descrie cât de mult ați însemnat cu toții pentru mine. Vă iubesc pe toți, Susie x."

Iar clientele au avut eacții imediate: "Ești uimitoare!", a scris Claudia Winkleman, în comentariile de sub postarea lui Cave. "Niciodată rochiile nu s-au simțit mai feminine și mai visătoare", a comentat supermodelul Karen Elson. "Îți mulțumesc pentru frumusețea și senzualitatea pe care le-ai adus în viețile noastre prin hainele tale incredibile", a adăugat Bella Freud. Chiar și Patricia Arquette s-a alăturat, scriind: "Ați făcut haine uimitoare. Fie ca acest următor capitol al vieții tale să fie blând și plin de bucurie".

Este greu de descris influența pe care o poate avea un singur brand asupra unei întregi industrii, mai ales atunci când piața actuală este din ce în ce mai saturată de etichete de mici dimensiuni care funcționează în mare parte prin intermediul rețelelor sociale. Poate că succesul The Vampire's Wife s-a datorat în parte clientelei, care, pe lângă membrii Familiei Regale, i-a inclus pe Alexa ChungSienna Miller, Greta Gerwig, Florence Welch, Olivia Wilde și Kylie Minogue



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg