Brigitte și Emmanuel Macron și-au petrecut vacanța în preajma unui cuplu regal

24 august, 2023

Perechea prezidențială s-a relaxat în boemul Bormes-les-Mimosas, un loc preferat și de membrii Marii Familii ducale luxemburgheze.

Macron in vacanta la Fort de Bregancon, la fel ca Marea Familie Ducala de Luxemburg jpg

Regiunea Var, din apropiere de Fort de Brégançon, a fost mereu un magnet pentru elite, mai ales pentru familiile prezidențiale franceze. Cu casele vechi, cu acoperișuri din țiglă și pline de flori, acesta este un adevărat paradis rural recunoscut pentru excelenta conservare arhitecturală și pentru fabuloasele sale grădini.

Tot aici le place să-și petreacă vacanțele de vară și regalilor, care preferă zonele mai retrase, nestrăbătute de turiști, și acest mix între peisajele aproape sălbatice și sate idilice.

Pentru vacanța de vară de la începutul lunii august și până de curând, Brigitte Macron și Emmanuel Macron s-au aflat la Fort de Brégançon din Bormes-les-Mimosas. Aceasta a fost o ocazie pentru cuplu de a se relaxa în deja tradiționala stațiune de vacanță prezidențială, de a face puțin sport sau chiar de a se bucura de mare la bordul unei ambarcațiuni, după cum se poate vedea pe contul de Instagram al fotografului oficial al Palatului Élysée, Soazig de La Moissonnière.

Dar șeful statului nu a fost singura celebritate care s-a relaxat în această perioadă a anului în Var. Marea Ducesă de Luxemburg, Maria Teresa Mestre, și-a mutat reședința de vară, împreună cu familia sa, chiar lângă Fort de Brégançon, după cum a relatat „Paris Match”. Soția Marelui Duce Henri și familia sa dețin o proprietate în Cabasson, nu departe de Bormes-les-Mimosas. Proprietatea are vedere la Marea Mediterană.

Pe contul său de Instagram, pe 21 august, mama lui William, Felix, Louis, Sébastien și Alexandra a împărtășit fotografii din vacanța sa din Franța, la care au participat patru dintre cei cinci copii ai săi. Prințul moștenitor Guillaume a fost însoțit de soția sa, Stéphanie. Sora sa, Alexandra, a venit cu soțul ei, Nicolas Bagory.

Imaginile împărtășite de Maria Teresa Mestre pe rețelele de socializare arată, de asemenea, că cei doi copii ai Prințului Félix și ai soției sale, Claire, și anume Amalia (9) și Liam (6). Fiul Prințului Louis și al fostei sale soții, Tessy Antony, Gabriel (17), nu a fost prezent, spre deosebire de fratele său Noah (16). În completarea acestei frumoase familii s-au aflat cei doi micuți ai moștenitorului Marelui Duce Guillaume de Luxemburg: Charles (3) și François (5 luni), cu chipul său irezistibil. Cu alte cuvinte, Marele Duce Henri și soția sa s-au bucurat de "o vară de reuniuni pline de bucurie cu toți copiii lor, nurorile și ginerele, precum și cu nepoții lor". 

FOTO: Profimedia, Instagram, Soazig de la Moissonnière/Présidence de la RépubliqueRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg