Britanicii cred că Meghan e perfectă pentru Harry. "Şi Dianei i-ar fi plăcut de ea"

11 octombrie, 2017
Invictus Games Toronto 2017   Day 3 jpeg

Toată lumea se aşteaptă ca, dintr-un moment într-altul, Prinţul Harry (33) să anunţe logodna cu actriţa americană Meghan Markle (36), cu atât mai mult cu cât aceasta se pare că este pe gustul supuşilor britanici.

Pe 25 septembrie, la Jocurile Invictus

Am aflat acest lucru după ce publicaţia britanică Hello! a făcut un sondaj printre cititorii englezi, iar rezultatele confirmă faptul că majoritatea acestora sunt de acord ca Harry să se căsătorească cu Meghan. Aşadar, două treimi dintre respondenţi s-au declarat în favoarea marajului dintre prinţ şi vedeta din serialul Suits.

Cei doi par mai afectuoşi decât Ducii de Cambridge

Mai mult, 64,4% dintre respondenţi sunt de părere că Meghan Markle ar fi un ambasador potrivit pentru familia regală britanică, în calitatea ei de soţie a lui Harry.

Dar cel mai important lucru este că unii corespondenţi regali sunt de părere că actriţa de 36 de ani ar fi fost pe placul regretatei Lady Diana, mama lui Harry.

Lady Diana şi Harry

Andrew Morton, autorul bestsellerului Diana: Her True Story in Her Own Words, este de părere că prinţesa decedată în 1997 ar fi fost fermecată de Meghan: "Oamenii o plac pe Meghan nu doar pentru că aceasta este o actriţă atrăgătoare de la Hollywood, ci şi pentru că a avut succes în viaţă înainte să-l cunoască pe Harry. Este implicată în campanii umanitare în sprijinul celor mai puţin norocoşi. Asta vă aminteşte de cineva? Bineînţeles că comparaţia cu Diana este inevitabilă. Ea ar fi aprobat din inimă alegerea fiului ei: o femeie cu o carieră de succes, obţinută prin propria muncă."Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}