Britanicii cred că Meghan e perfectă pentru Harry. „Și Dianei i-ar fi plăcut de ea”

Toată lumea se așteaptă ca, dintr-un moment într-altul, Prințul Harry (33) să anunțe logodna cu actrița americană Meghan Markle (36), cu atât mai mult cu cât aceasta se pare că este pe gustul supușilor britanici.

Pe 25 septembrie, la Jocurile Invictus

Am aflat acest lucru după ce publicația britanică Hello! a făcut un sondaj printre cititorii englezi, iar rezultatele confirmă faptul că majoritatea acestora sunt de acord ca Harry să se căsătorească cu Meghan. Așadar, două treimi dintre respondenți s-au declarat în favoarea marajului dintre prinț și vedeta din serialul Suits.

Cei doi par mai afectuoși decât Ducii de Cambridge

Mai mult, 64,4% dintre respondenți sunt de părere că Meghan Markle ar fi un ambasador potrivit pentru familia regală britanică, în calitatea ei de soție a lui Harry.

Dar cel mai important lucru este că unii corespondenți regali sunt de părere că actrița de 36 de ani ar fi fost pe placul regretatei Lady Diana, mama lui Harry.

Lady Diana și Harry

Andrew Morton, autorul bestsellerului Diana: Her True Story in Her Own Words, este de părere că prințesa decedată în 1997 ar fi fost fermecată de Meghan: „Oamenii o plac pe Meghan nu doar pentru că aceasta este o actriță atrăgătoare de la Hollywood, ci și pentru că a avut succes în viață înainte să-l cunoască pe Harry. Este implicată în campanii umanitare în sprijinul celor mai puțin norocoși. Asta vă amintește de cineva? Bineînțeles că comparația cu Diana este inevitabilă. Ea ar fi aprobat din inimă alegerea fiului ei: o femeie cu o carieră de succes, obținută prin propria muncă.”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA