Bucurie imensă la Palat, după vestea că Prințesa este însărcinată. Când este așteptat noul bebeluș regal

7 octombrie, 2024

Familia regală se mărește, iar acesta a fost un prilej de mare bucurie printre membrii regali britanici. Aveau nevoie de o veste bună, de o veste care să conțină energia vieții.

Kate și Beatrice, Profimedia jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințesa Beatrice în cea de-a patra zi la Royal Ascot, Berkshire, pe 23 iunie 2023.

După ce sora sa Eugenie a devenit anul trecut mamă pentru a doua oară, acum și Prințesa Beatrice îi calcă pe urme, deși tehnic ea are deja doi copii. Cel mare este de fapt fiul său vitreg, băiatul lui Edoardo Mapelli Mozzi dintr-o relație anterioară.

Prințesa Beatrice și soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi au o fiică biologică, pe Sienna. Micuța este ținută la distanță de faimă și nimeni din public nu i-a văzut până acum chipul. Fiica Prințului Andrew pare că a ales intimitatea, când vine vorba de expunerea familiei.

Oricum surorile regale Eugenie și Beatrice au devenit mai active în familia regală doar de curând, de când Kate Middleton a fost nevoită să facă o pauză pentru recuperarea sănătății.

O mare iubitoare de copii, Prințesa Kate a primit vestea noului bebeluș regal cu mare încântare.

Potrivit datelor oferite de Palatul Buckingham, Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi vor deveni părinți iarăși la începutul primăverii anului 2025.

Prințesa Beatrice și dezvoltatorul imobiliar Edoardo au o fiică biologică Sienna, născută în 2021, iar Edoardo are un fiu în vârstă de opt ani, Christopher Woolf, cunoscut sub numele de Wolfie, din relația sa anterioară cu Dara Huang.

Mama Prințesei, Sarah, Ducesa de York și sora, Prințesa Eugenie, și-au exprimat bucuria pe rețelele de socializare, după ce au aflat că vor fi din nou bunică și respectiv mătușă.

Între Eugenie și Beatrice există o legătură superbă. Cele două surori se înțeleg minunat și la fel se întâmplă și cu copiii lor.

În timp ce Beatrice este denumită Alteța Sa Regală, copiii ei moștenesc titluri de la tatăl lor. Cum Edoardo nu a primit un titlu regal la căsătoria sa cu Beatrice, nici copiii lor nu vor fi prinț sau prințesă, lord sau lady.

Cu toate acestea, Edoardo are o moștenire dinastică italiană și este conte, ceea ce înseamnă că ai lor copii beneficiază de titluri de curtoazie cum ar fi ”conte” sau ”nobila donna”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

regele charles al iii lea profimedia jpg
FotoJet Sophie jpg
Meghan Markle și Harry colaj  jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg