Bunica Rania nu se poate sătura de momentele prețioase cu micuța nepoată. Regina Iordaniei în noi imagini

2 septembrie, 2024

Este o bunică remarcabilă, de când primul său născut, moștenitorul tronului Iordaniei, a devenit tătic pentru prima oară. Nepoțica Iman i-a cucerit pe toți la Curtea Regală hașemită.

Regina Rania, Prințul Hussein, Getty Images jpg

Așa cum anunțam și noi pe site săptămâna trecută, Regina Iordaniei și-a sărbătorit ziua de naștere pe 31 august, iar fiul ei Hussein a găsit cel mai frumos mod de a-i face mamei sale urarea de la mulți ani.

Rania a Iordaniei cu nepoata Iman PNG

Pe contul său de Instagram, Prințul moștenitor Hussein și-a arătat dragostea și recunoștința pentru mama sa: ”Voi fi întotdeauna recunoscător pentru dragostea ta și pentru sprijinul tău nelimitat. La mulți ani, iubita mea mamă!”, a notat primul născut al Regelui Abdullah al Iordaniei și al Reginei Rania, după ce a distribuit această adorabilă imagine.

Originară din Kuwait, Regina este foarte apreciată și îndrăgită la curtea regală hașemită. Are o relație fabuloasă cu copiii ei, patru la număr, cu nora și ginerele său, iar acum cu micuța Iman, vedeta de la Palat.

Prima născută a Prințului Hussein și al Prințesei Rajwa i-a cucerit de îndată pe regele și regina Iordaniei, care au venit s-o cunoască încă din prima zi de viață.

Instagramul s-a împânzit cu postările unde îi vedem pe suverani în altă postură de data aceasta, aceea de bunici.

Cu ocazia zilei de naștere a Raniei, Prințul moștenitor Hussein a postat o nouă imagine cu mama sa, nemaivăzută până acum. Și pur și simplu, adorabilă.

Micuța Iman este noua vedetă a Palatului regal hașemit. Prințesa Rajwa și Prințul moștenitor Hussein bin Abdullah au devenit în dimineața zilei de 3 august părinți pentru prima oară. Este și prima nepoată pentru Rege și Regină.

Regele și Regina Iordaniei și-au exprimat bucuria pe X, imediat după naștere. Regele Abdullah a declarat că sosirea nepoatei sale a "luminat familia". Un mesaj special a avut și Regina Rania, care a felicitat cuplul și a urat binecuvântări pentru ei și pentru primul lor copil.

Însă oricât ar fi de iubită Iman, dat fiind faptul că e fată, nu este luată în calcul la succesiunea la tron, întrucât Constituția Iordaniei prevede ca tronul să treacă la moștenitorii de sex masculin. Deoarece copilul este o fetiță, linia de succesiune nu se va schimba. Prințul moștenitor Hussein este moștenitorul tronului și este urmat în prezent de fratele său, prințul Hashem. Noul membru al familiei regale va primi titlurile de Alteța Sa Regală și prințesă.

Micuța a primit un nume special la Palat. Iman este un nume arab, care înseamnă „credință” sau ”încredințare”. Este și numele pe care îl poartă sora cea mai mică a Prințului Hussein, mezina regală Prințesa Iman bin Abdullah, dar și numele surorii vitrege a Regelui Abdullah.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg