Bunica regală! Scenă emoționantă cu Regina Rania a Iordaniei, care își ține nepoata în brațe întâia oară

5 august, 2024

Renia Rania a Iordaniei e protagonista unui clip video emoționant! Ea și-a luat nepoata pentru prima dată în brațe, pe Prințesa, Iman, care a venit pe lume sâmbătă, 3 august.

Regina Rania cu Prințesa Iman, nepoata ei Foto Instagram 4 jpg

Regina Rania este deja o bunică afectuoasă, după ce fiul ei cel mare, Prințul moștenitor Hussein și soția sa, Prințesa Rajwa, și-au întâmpinat primul copil. Moștenitorul tronului iordanian a confirmat nașterea fiicei sale, Prințesa Iman, sâmbătă, iar mama lui, care a devenit bunică, este în mod clar îndrăgostită de noul membru al familiei.

Regina Rania a fost văzută ținându-și nepoata în brațe, în timp ce o prezenta pe micuță celorlalți membri ai familiei. Într-un carusel de imagini distribuit pe Instagram, soțul Raniei, Regele Abdullah al Iordaniei, a fost, de asemenea, văzut întâlnindu-și primul nepot, în timp ce o altă imagine o arată pe Rania legănând bebelușul, în spital. Prințesa Salma a fost, de asemenea, văzută ținându-și nepoata în brațe, micuța fiind îmbrăcată într-o rochiță albă cu flori, în timp ce Prințul Hashem privea bebelușul cu multă dragoste.

Cea mai emoționantă fotografie pe care Regina Rania a împărtășit-o cu fanii a fost cea în care tatăl Hussein își legăna fetița, iar fața lui era o adevărată imagine a dragostei și adorației. În descrierea pozelor, Regina Rania a scris: „Iman, deja ai pus stăpânire pe inima mea. Familia noastră nu a fost niciodată mai fericită!"

Nașterea Prințesei Iman a fost anunțată pe 3 august, printr-o declarație a Palatului Hașemit: "Curtea Regală Hașemită este încântată să anunțe că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein au fost binecuvântați, la 3 august 2024, cu o fetiță pe care au numit-o Iman. Curtea Regală Hașemită transmite sincere felicitări și cele mai bune urări Altețelor Lor Regale și Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această fericită ocazie”.

„Altețele Lor Regale sunt extrem de bucuroase și recunoscătoare pentru venirea pe lume a primului lor născut și fac apel la binevoitori să ia în considerare donarea către Fondul Al-Aman pentru viitorul orfanilor în loc să trimită cadouri sau flori".

Prințul Hussein și Prințesa Rajwa ai Iordaniei au declarat publicației HELLO! ARABIA: „Suntem foarte bucuroși să începem acest nou capitol din viața noastră. Familia noastră se mărește și suntem încântați să o primim în familie pe micuța noastră."

În ciuda nașterii, linia de succesiune la tronul iordanian nu a fost modificată. Familia regală iordaniană funcționează conform regulilor de primogenitură agnatică, ceea ce înseamnă că femeile sunt excluse de la tron și de la linia de succesiune.

Foto: Regina Rania Instagram 



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg