Bunul prieten al lui Meghan Markle a marcat ziua Prințesei Lilibet cu o fotografie aniversară

6 iunie, 2023

Micuța Lilibet Diana, fiica Prințului Harry și a Ducesei de Sussex a împlinit 2 anișori. Din păcate, până la ora actuală, părinții săi nu i-au publicat un nou portret regal, așa cum se obișnuiește anual, la casele regale.

FotoJetMeg jpg

E drept, Meghan Markle și Prințul Harry se folosesc de orice avantaj pentru a fi în centrul atenției. De regulă, dacă nu există motive de supărare, ei le caută și le găsesc.

Probabil în atmosfera aceasta de tăcere generalizată, unul dintre bunii prieteni ai Ducesei de Sussex a simțit nevoia să marcheze aniversarea lui Lilibet Diana cu o imagine expresivă. Deja cunoscuta fotografie cu micuța roșcată în iarbă, poză care a fost distribuită după ce Prințesa a împlinit 1 an.

lilibet mica jpg

Lilibet Diana a fost serbată anul trecut în Marea Britanie, chiar de însăși Regina Elisabeta. De atunci, micuța nu a mai pășit pe tărâm britanic. Nici ea, nici fratele său mai mare, Prințul Archie. Din păcate, părinții lor le-au refuzat bucuria de a participa la încoronarea istorică a Regelui Charles din 6 mai.

meghan markle carrying archie and lilibet jpg

Fotograful Misan Harriman este un apropiat al Ducilor de Sussex. El a fost și fotograful oficial al petrecerii de 1 an dată în cinstea lui Lilibet în Marea Britanie, la Frogmore Cottage. De aceea, probabil s-a gândit să ne reîmprospăteze memoria, nepublicând însă o imagine nouă, atât de așteptată de presa mondenă din întreaga lume!

Misan a scris simplu, ”La mulți ani!”. Tot el a fost cel care a publicat o imagine și cu Archie, când a împlinit 4 ani, chiar în ziua încoronării Regelui Charles.

Faptul că Ducii de Sussex păstrează o discreție absolută în ceea ce privește aniversarea micuței se poate datora și conflictului cu media pe care l-au relansat după celebrul deja incident cu paparazzii din New York, când Prințul Harry a subliniat că au fost aproape de un dezastru.

Să fie oare aceasta o declarație de război a Ducilor de Sussex cu media internațională? De când au fost urmăriți în trafic, cei doi au reintrat în bula lor de discreție absolută. Cu toate acestea, experții regali sunt de părere că cei doi vor trebui să decidă dacă vor să iasă complet din viața publică sau să-și asume statutul, cu tot ce aduce el.

Fotograful Misan Harriman a realizat și celebra ședință foto din grădină, când Meghan era  însărcinată cu Lilibet.

1 meghan markle insarcinata cu al doilea copil jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg