”Burlacul regal de aur” și-a găsit iubită. De cine s-a-ndrăgostit unul din cei mai doriți prinți europeni

29 martie, 2024

Presa se referă adesea la Prințul în vârstă de 18 ani ca la ”burlacul de aur” al regalității belgiene.

Prințul Aymeric alături de mama sa, Prințesa Claire
Prințul Aymeric alături de mama sa, Prințesa Claire

Povestea prințului Aymeric Auguste Marie al Belgiei cucerește fiindcă este vorba de un membru regal foarte chipeș, considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci regali ai Europei. Copiii de altădată au crescut și au crescut frumos. Prinții și prințesele vor atrage cu noile lor povești de amor.

E adevărat, băiatul de doar 18 ani este încă crud. Dar presa mondenă este cucerită deja de faptul că Aymeric s-a și îndrăgostit de o frumoasă tânără pe nume  Gersende, iar dragostea lor a devenit subiect de discuție, scrie presa mondenă. Prințul Aymeric este fiul prințului Laurent și al prințesei Claire, dar și nepotul regelui Filip al Belgiei.

Potrivit presei locale, Prințul Aymeric este considerat unul dintre cei mai fermecători prinți belgieni și este adesea menționat ca burlacul de aur al regalității belgiene. După cum a informat HLN, vestea că se iubește cu Gersende, o tânără din Bruxelles, a stârnit curiozitatea tuturor. Parcă mai ieri era de-o șchioapă!

Familia regală belgiană, GettyImages jpg

Până în 1991, pentru succesiunea la tronul Belgiei se aplica sistemul primogeniturii agnatice (nu puteau accede la tron decât descendenții de sex masculin pe linie masculină). Începând cu 1991 s-a adoptat primogenitura absolută între descendenții Regelui Albert al II-lea.

Dreptul de primogenitură este dreptul întâiului născut.

La ora actuală, Regele Belgiei este Maiestatea Sa Filip, iar moștenitoarea tronului belgian este Prințesa Elisabeta, Ducesă de Brabant, născută în 2001.

Prințul Aymeric Auguste Marie al Belgiei, supranumit ”burlacul regal de aur” este abia al 17-lea în ordinea succesiunii la tron.

Potrivit surselor citate, Gersende are acum profilul de socializare la privat, pentru a își asigura confidențialitatea și a se proteja de atenția nedorită ce a anticipat-o, ca iubită a unui membru regal. Decizia a venit însă cam târziu, după ce deja în spațiul public s-au vehiculat imagini cu ea și Prințul îmbrățișându-se și sărutându-se.

Potrivit informațiilor furnizate de presa belgiană, cuplul a avut și o perioadă mai nefastă, când cei doi s-au separat. A urmat însă împăcarea! „Dacă nu ne-am fi decis să ne acordăm o altă șansă și să începem din nou, am fi ratat toate acestea”, a remarcat Gersende, citată de HLN.

Capture Twitter Gersende și Aymeric PNG

Viața prințului Aymeric este strâns legată de membrii familiei sale prin experiențe comune și legături puternice. Ee este foarte apropiat de fratele său geamăn, Prințul Nicolas Casimir Marie.

Prințul Aymeric, Prințul Nicolas, Profimedia (1) jpg

Ei lucrează adesea împreună la diferite proiecte și împărtășesc obiective comune. Sora lor mai mare, Prințesa Louise, în vârstă de 20 de ani, este, de asemenea, un membru important al cercului lor social și rămâne o parte integrantă a vieții lor.

Prințul Laurent al Belgiei, Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Prințesa Louise și Prințul Nicolas, Profimedia jpg

Foto: Profimedia și GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg