”Burlacul regal de aur” și-a găsit iubită. De cine s-a-ndrăgostit unul din cei mai doriți prinți europeni

29 martie, 2024

Presa se referă adesea la Prințul în vârstă de 18 ani ca la ”burlacul de aur” al regalității belgiene.

Prințul Aymeric alături de mama sa, Prințesa Claire
Prințul Aymeric alături de mama sa, Prințesa Claire

Povestea prințului Aymeric Auguste Marie al Belgiei cucerește fiindcă este vorba de un membru regal foarte chipeș, considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci regali ai Europei. Copiii de altădată au crescut și au crescut frumos. Prinții și prințesele vor atrage cu noile lor povești de amor.

E adevărat, băiatul de doar 18 ani este încă crud. Dar presa mondenă este cucerită deja de faptul că Aymeric s-a și îndrăgostit de o frumoasă tânără pe nume  Gersende, iar dragostea lor a devenit subiect de discuție, scrie presa mondenă. Prințul Aymeric este fiul prințului Laurent și al prințesei Claire, dar și nepotul regelui Filip al Belgiei.

Potrivit presei locale, Prințul Aymeric este considerat unul dintre cei mai fermecători prinți belgieni și este adesea menționat ca burlacul de aur al regalității belgiene. După cum a informat HLN, vestea că se iubește cu Gersende, o tânără din Bruxelles, a stârnit curiozitatea tuturor. Parcă mai ieri era de-o șchioapă!

Familia regală belgiană, GettyImages jpg

Până în 1991, pentru succesiunea la tronul Belgiei se aplica sistemul primogeniturii agnatice (nu puteau accede la tron decât descendenții de sex masculin pe linie masculină). Începând cu 1991 s-a adoptat primogenitura absolută între descendenții Regelui Albert al II-lea.

Dreptul de primogenitură este dreptul întâiului născut.

La ora actuală, Regele Belgiei este Maiestatea Sa Filip, iar moștenitoarea tronului belgian este Prințesa Elisabeta, Ducesă de Brabant, născută în 2001.

Prințul Aymeric Auguste Marie al Belgiei, supranumit ”burlacul regal de aur” este abia al 17-lea în ordinea succesiunii la tron.

Potrivit surselor citate, Gersende are acum profilul de socializare la privat, pentru a își asigura confidențialitatea și a se proteja de atenția nedorită ce a anticipat-o, ca iubită a unui membru regal. Decizia a venit însă cam târziu, după ce deja în spațiul public s-au vehiculat imagini cu ea și Prințul îmbrățișându-se și sărutându-se.

Potrivit informațiilor furnizate de presa belgiană, cuplul a avut și o perioadă mai nefastă, când cei doi s-au separat. A urmat însă împăcarea! „Dacă nu ne-am fi decis să ne acordăm o altă șansă și să începem din nou, am fi ratat toate acestea”, a remarcat Gersende, citată de HLN.

Capture Twitter Gersende și Aymeric PNG

Viața prințului Aymeric este strâns legată de membrii familiei sale prin experiențe comune și legături puternice. Ee este foarte apropiat de fratele său geamăn, Prințul Nicolas Casimir Marie.

Prințul Aymeric, Prințul Nicolas, Profimedia (1) jpg

Ei lucrează adesea împreună la diferite proiecte și împărtășesc obiective comune. Sora lor mai mare, Prințesa Louise, în vârstă de 20 de ani, este, de asemenea, un membru important al cercului lor social și rămâne o parte integrantă a vieții lor.

Prințul Laurent al Belgiei, Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Prințesa Louise și Prințul Nicolas, Profimedia jpg

Foto: Profimedia și GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg