Ca pe podiumul de modă! Regina Letizia a Spaniei a defilat în costumul ei lila la un eveniment din Madrid

1 octombrie, 2024

Ieri, Regina Letizia a Spaniei a început o nouă săptămână de muncă! Totodată, ea se pregătește de o viitoare plecare împreună cu Regele Felipe al VI-lea într-o călătorie oficială în Regatul Hașemit al Iordaniei.

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg

Pentru evenimentul de ieri de la Prado del Rey din capitala spaniolă, Regina Letizia a optat pentru eleganța unui costum. Mai exact, ea a purtat un deux-pieces de culoare lila format dintr-un sacou cu un singur nasture și buzunare laterale cu clapă și pantaloni drepți asortați.

Această creație aparține Bleis Madrid (colecția Resort 2022), o firmă fondată în 2017 de Blanca Bleis care încearcă să „recupereze croitoria prêt-à-porter pentru femei”. Prima dată când am văzut-o pe regină purtând acest croi colorat a fost pe 22 septembrie 2021, în timpul participării sale la un eveniment digital cu ocazia Zilei Mondiale a Cercetării împotriva Cancerului (WCRD), care a coincis cu cea de-a 50-a aniversare a Fundației Științifice a Asociației Spaniole împotriva Cancerului.

Ulterior, în aceeași ținută a apărut pe insula La Palma, la 12 martie 2022. De asemenea, l-a purtat și la inaugurarea celui de-al 22-lea Congres al Sănătății Mintale din Spania, la hotelul Rafaelhoteles Atocha din Madrid, la 16 mai 2023, și la 11 iunie 2024, la ceremonia de închidere a celei de-a 16-a ediții a evenimentului Euros from your Payroll.

Ceea ce a făcut Regina Letizia întotdeauna când a purtat acest costum colorat a fost să îl combine cu topuri albe. Bineînțeles, foarte diferite, deși cu această ocazie a optat pentru o bluză cu croială clasică, de la Hugo Boss.

În ceea ce privește accesoriile, Regina Letizia a dorit să eclipseze de această dată. Astfel, vedem că în mâini poartă geanta plisată Adolfo Domínguez, pe care o are din 2010 și pe care a purtat-o cel mai recent pe 16 iulie 2024, cu ocazia depunerii jurământului de steag al aspiranților la gradul de ofițer al Corpului General și al Corpului de Infanterie Marină din Pontevedra.

ÎTotodată, Regina Letizia a purtat pantofi cu toc foarte jos. În ceea ce privește bijuteriile, ea a avut inelul Coreterno și cerceii din aur și diamante de la Gold&Roses.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg