Cadoul bizar pe care Meghan Markle i l-a făcut Reginei Elisabeta de Crăciun! Așa a cucerit-o

14 decembrie, 2023

Meghan Markle a făcut istorie atunci când a fost invitată de Regina Elisabeta să petreacă Crăciunul la Sandringham alături de familia regală, în 2017! Ducesa și a reușit atunci să aleagă cadoul perfect!

1 meghan markle regina elisabeta profimedia 0374879263 jpg jpeg

Meghan Markle trebuie să fi fost incredibil de emoționată atunci când s-a alăturat pentru prima dată familiei regale de Crăciun. Dar se pare că a "jucat un rol de excepție" atunci când a trebuit să aleagă un cadou pentru Regina Elisabeta!

Meghan Markle a fost invitată să petreacă Crăciunul la Sandringham în 2017, la o lună după ce a fost anunțată logodna ei cu Prințul Harry. Vestea a venit ca o surpriză la momentul respectiv. Ea a fost prima logodnică care a participat la sărbătorile regale. În trecut, alți parteneri, inclusiv Kate Middleton, au fost invitați doar după ce s-au căsătorit. Dar regina a decis să facă o excepție.

Deși Meghan Markle trebuie să fi fost puțin intimidată de perspectiva de a se alătura familiei regale de Crăciun, a reușit să găsească cadoul perfect pentru monarh.

Familia are o tradiție specială, care îi face să deschidă cadourile la ceaiul de după-amiază, în Ajunul Crăciunului. Și cu cât cadourile sunt mai ieftine, cu atât mai bine!

Potrivit lui Richard Kay, expert regal și editorialist: "Harry i-a dăruit odată bunicii sale o pereche de mănuși de cauciuc pentru a spăla vasele - vreau să spun, cadouri cu adevărat bizare".

Vorbind despre documentarul Channel 5 din 2021, Harry & Meghan Vs The Monarchy, Simon Vigar, corespondent regal pentru 5 News, a declarat: "Harry & Meghan Vs The Monarchy: "Meghan a jucat un blinder la primul ei Crăciun. A luat o jucărie - un hamster cântăreț - pentru regină și se pare că i-a plăcut la nebunie... la fel și câinii ei de rasă corgi".

În șase ani, multe s-au schimbat. Ca urmare a neînțelegerilor continue cu restul familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt așteptați să petreacă sărbătorile din decembrie alături de aceștia - existând informații că nici măcar nu au fost invitați să participe.

În noiembrie, un prieten al lui Harry a declarat că cuplului "i-ar plăcea" să petreacă Crăciunul în Marea Britanie, deoarece Charles nu a petrecut mult timp cu nepoții Archie și Lilibet. Ultima dată, cuplul a avut o reuniune festivă în familie în 2018 la Sandringham, înainte ca ei să părăsească Marea Britanie și să se mute în SUA, scrie Mirror

Foto: Getty Images, Profimedia 



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg