Cadoul pe care Kate Middleton l-ar primi de Crăciun de la Prințul William! Sigur o să îi placă

25 decembrie, 2023

Un apropiat al familiei regale a dezvăluit ce ar urma să primească de Crăciun Kate Middleton de la Prințul William!

Kate Middleton și Prințul William jpg

La fel ca multe alte familii, familia regală britanică adoră să facă haz de necaz de Crăciun, mai ales când vine vorba de oferirea cadourilor. Cu toate acestea, se pare că Prințul William intenționează să îi dăruiască lui Kate Middleton un dar puțin diferit.

Conform tradiției, familia regală britanică petrece Ajunul Crăciunului la Sandringham House din Norfolk. Acolo, ei fac schimb de cadouri și servesc un ceai festiv de după-amiază, de obicei în jurul orei 18:00, în White Drawing Room. Le place să transforme evenimentul într-un joc, provocându-se reciproc să plaseze cadourile împachetate în cameră pe parcursul după-amiezii fără a fi observați.

Grant Harrold, un fost majordom al Regelui Charles a povestit despre tradițiile străvechi de care se bucură și astăzi familia regală britanică.

Vorbind pentru Slingo, acesta a declarat: "Cadourile de Crăciun cu familia regală sunt întotdeauna o glumă. Întotdeauna sunt puși pe distracție. Dar cu William și Kate, sunt sigur că își vor dărui unul altuia ceva frumos care să le placă. Kate va primi probabil un ceas sau niște bijuterii de la William".

Harrold a discutat, de asemenea, care ar fi speranțele Regelui Charles pentru Crăciunul regal din acest an. El a spus: "Regele este foarte tradiționalist, îi place ca lucrurile să fie făcute într-un mod tradițional și de modă veche și va continua să facă acest lucru pe măsură ce se apropie sărbătorile. Crăciunul este foarte mult un moment în care familia regală este împreună. Este un moment în care ne pasă și suntem alături unul de celălalt".

Oferirea de cadouri în Ajunul Crăciunului a fost amintită și de Prințul Harry, în cartea lui, Spare. "Întreaga familie s-a adunat pentru a deschide cadourile în Ajunul Crăciunului, ca întotdeauna, o tradiție germană care a supraviețuit anglicizării numelui de familie de la Saxe-Coburg-Gotha la Windsor.

Eram la Sandringham, într-o cameră mare, cu o masă lungă acoperită cu o pânză albă și cărți albe cu nume. Conform obiceiului, la începutul serii, fiecare dintre noi și-a localizat locul, a stat în fața mormanului de cadouri. Apoi, deodată, toată lumea a început să deschidă în același timp. O dezlănțuire, cu zeci de membri ai familiei vorbind în același timp, trăgând de fundițe și rupând hârtia de împachetat."

În ceea ce privește restul Ajunului de Crăciun, de obicei familia începe să decoreze bradul de Crăciun de la Sandringham, înainte de a găzdui seara o cină elegantă, scrie The Express

Tradițiile lor din ziua de Crăciun se aseamănă cu cele ale familiilor obișnuite din întreaga țară. După ce participă la slujba de Crăciun de dimineață devreme la biserica St Mary Magdalene din apropierea proprietății, ei mănâncă un prânz clasic de Crăciun și își petrec restul zilei relaxându-se, ascultând chiar și discursul de Crăciun al monarhului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg