Cadoul primit de George, Charlotte și Louis înainte de încoronarea bunicului Charles! E pe placul lor

24 martie, 2023

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au fost surprinși cu un cadou „regal” înainte ca bunicul lor, Regele Charles, să fie încoronat.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg

Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, au primit fiecare câte un exemplar al unei noi cărți amuzante pentru copii: „The King's Pants”.

Echipa de comunicare a Prințului William și a lui Kate Middleton chiar i-a scris autorului Nicholas Allan pentru a-i mulțumi pentru gestul frumos, adăugând că aceasta va fi „foarte apreciată de fiecare dintre copii”. Cartea a fost scrisă și frumos ilustrată în acuarele de Nicholas.

„The King's Pants” spune povestea unui nou monarh și a lenjeriei lui preferate. Regele nu poate guverna fără pantalonii săi regali, are o pereche pentru fiecare ocazie, inclusiv pantaloni de încoronare, are chiar și pantaloni organici, dar și o pereche gonflabilă de pantaloni spațiali. Dar când pantalonii vor fi trimiși prin poștă la supușii săi din toată țara, cum va mai putea regele să guverneze?

Copiii vor fi încântați să afle cum își rezolvă regele situația în această poveste veselă și amuzantă, care va fi publicată pe 6 aprilie 2023. Nicholas Allan a spus: „Inițial am scris și ilustrat „The King's Pants” cu mult timp în urmă, dar, asemenea unei perechi vechi de boxeri, a stat în fundul sertarului meu timp de mulți, mulți ani, iar acum simt că este momentul potrivit pentru ca povestea să fie savurată în mod regal, cu ocazia încoronării noului nostru rege”.

cadou geroge charlotte si louis jpg

Ce rol vor avea Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la încoronarea Regelui Charles

Prințesa Charlotte și fratele ei mai mic, Prințul Louis, vor lua parte la procesiunea de încoronare a bunicului lor, Regele Charles al III-lea, care va avea loc la 6 mai, la Westminster Abbey, potrivit unor informații citate de Hello Magazine. Se știe deja că fratele lor mai mare, Prințul George, va juca un rol „semnificativ” în acea zi. Iată că acum e o certitudine faptul că toți cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales vor lua parte la ceremonie.

Charlotte și Louis îl vor însoți pe Prințul George și pe regele Charles și regina consoartă Camilla când vor părăsi abația după slujbă, relatează publicația Times. Copiii vor fi alături de părinții lor într-o trăsură, în spatele lui Charles și Camilla, cu care vor merge până la Palatul Buckingham.

Prințul George are deja nouă ani, Charlotte va împlini opt ani cu patru zile înainte de încoronare, iar Louis va împlini cinci ani în aprilie. Până acum, participarea copiilor la evenimente publice nu a fost confirmată în avans. George, care este al doilea în linia de succesiune la tron, și Charlotte au participat la funeraliile de stat ale străbunicii lor, Regina Elisabeta, la Westminster Abbey, în septembrie. Prințul Louis nu a fost prezent și se crede că a fost considerat prea tânăr pentru a participa la slujbă alături de părinții săi, Prințul William și Prințesa Kate.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg