Ce cadou de Crăciun i-a făcut Prințul William lui Kate Middleton? Prințesa l-a purtat la Sandringham

28 decembrie, 2022
Kate și Louis profimedia 0746502073 (1) jpg

S-a aflat! Ce cadou a primit Kate Middleton de la soțul său, Prințul William? Prințesa de Wales l-a purtat chiar de Crăciun.

Imaginile cu familia regală britanică de Crăciun au făcut înconjurul lumii. Desigur, Kate Middleton s-a remarcat iarăși cu atitudinea, ținuta și silueta.

Mămică a trei copii, Prințesa de Wales reușește să fie subțire ca o liană și îi este foarte ușor să îmbrace articole vestimentare purtate și în alte ocazii. Chiar dacă garderoba sa s-a triat drastic după ce a devenit prințesă, iată că Kate Middleton a reciclat și de data aceasta. Superbul palton olive este unul dintre preferatele sale. Semnat Alexander McQueen, Prințesa l-a îmbrăcat prima dată la trei evenimente diferite, în 2020.

Presa mondenă a aflat totuși ce cadou i-a dăruit Prințul William de Crăciun. Iar Kate Middleton și-a scos de îndată cadoul în lume. Potrivit The Sun, a primit de Crăciun o pereche de cercei Sézane. Aceștia sunt acum sold out. Cerceii n-au fost o avere, ci s-au găsit la prețul de 130 de dolari. Aceștia sunt placați cu aur.

Kate Middleton cu pălărie jpg

La întreaga ținută, Kate Middleton a accesorizat o pălărie Philip Treacy și accesorii maro din piele: cizme, mănuși și clutch.

Prințul și Prințesa de Wales au mers la slujba de Crăciun de la Sandringham însoțiți de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și mezinul adorabil Prințul Louis. Acesta a fost atracția paradei regale, căci a venit în pantaloni scurți și cu un palton adorabil, ca un adevărat cavaler.

De când a primit titlul de Prințesă de Wales, Kate Middleton este mult mai sobră și înclină spre ținutele monocromatice, care-i vin mănușă. Mai mult, Prințesa de Wales are o atracție pentru verde și toate nuanțele acestuia. Inclusiv pentru portretul oficial regal pentru care a pozat alături de soțul său, Kate Middleton a ales o vestimentație verde, care îi vine de minune, se asortează perfect cu tenul său și cu ochii săi.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}