Călătoria secretă pe care Harry și Meghan au făcut-o după Jocurile Invictus! Le-a prins bine escapada

29 septembrie, 2023

Potrivit surselor unei reviste portugheze, Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în satul Melides, în apropiere de Lisabona, Portugalia, pentru o escapadă romantică înainte de a se întoarce în SUA după Jocurile Invictus din Germania.

Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o vizită secretă în Portugalia, după ce au asistat la Jocurile Invictus din Germania.

Cei doi s-au bucurat de o "evadare romantică" în regiunea Alentejo din Portugalia, între călătoria lor la Dusseldorf și întoarcerea în Statele Unite săptămâna trecută, a relatat revista portugheză Nova Gente, conform Mirror. Publicația a scris că cei doi au călătorit în satul Melides în urma unei invitații din partea verișoarei lui Harry, prințesa Eugenie. Soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank, lucrează în marketing și vânzări la o stațiune privată din apropierea satului de pe coasta Alentejo, la o mică distanță de Lisabona.

În luna mai a anului trecut, s-a speculat că Prințesa Eugenie și soțul ei își împărțeau timpul între Portugalia și Londra, după ce Jack a început să lucreze la o companie, în Portugalia. 

De-a lungul anilor, Prințesa Eugenie a fost prietena apropiată și confidenta lui Harry. O persoană din interior apropiată de prinț a declarat anterior pentru People: „Sunt încă cei mai buni prieteni și vorbesc în mod constant". Aceștia au adăugat că tensiunile dintre ducii de Sussex și familia regală au fost "foarte stresante" pentru Eugenie și sora ei mai mare, prințesa Beatrice, și că le este "greu să privească", deoarece "văd ambele părți".

Nova Gente a susținut că Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în Portugalia fără copiii lor Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani, și a descris călătoria ca fiind o operațiune "mega-secretă" pe care au preferat să nu o facă publică. Revista a spus: „După ce Jocurile Invictus s-au încheiat, sâmbătă, 16 septembrie, cuplul s-a îndreptat spre țara noastră pentru o călătorie fulger.

"Într-o "operațiune" mega-secretă și cu rezerva care îi caracterizează de când au abdicat de la îndatoririle regale în 2020, Meghan și Harry au preferat să nu facă publică, nici prin presă, nici prin rețelele lor de socializare, această "escapadă romantică". Au sosit în Portugalia fără copiii lor și, imediat ce au aterizat, s-au îndreptat spre Alentejo și mai precis spre Melides”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie foto  GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei  Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg