Călătoria secretă pe care Harry și Meghan au făcut-o după Jocurile Invictus! Le-a prins bine escapada

29 septembrie, 2023

Potrivit surselor unei reviste portugheze, Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în satul Melides, în apropiere de Lisabona, Portugalia, pentru o escapadă romantică înainte de a se întoarce în SUA după Jocurile Invictus din Germania.

Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o vizită secretă în Portugalia, după ce au asistat la Jocurile Invictus din Germania.

Cei doi s-au bucurat de o "evadare romantică" în regiunea Alentejo din Portugalia, între călătoria lor la Dusseldorf și întoarcerea în Statele Unite săptămâna trecută, a relatat revista portugheză Nova Gente, conform Mirror. Publicația a scris că cei doi au călătorit în satul Melides în urma unei invitații din partea verișoarei lui Harry, prințesa Eugenie. Soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank, lucrează în marketing și vânzări la o stațiune privată din apropierea satului de pe coasta Alentejo, la o mică distanță de Lisabona.

În luna mai a anului trecut, s-a speculat că Prințesa Eugenie și soțul ei își împărțeau timpul între Portugalia și Londra, după ce Jack a început să lucreze la o companie, în Portugalia. 

De-a lungul anilor, Prințesa Eugenie a fost prietena apropiată și confidenta lui Harry. O persoană din interior apropiată de prinț a declarat anterior pentru People: „Sunt încă cei mai buni prieteni și vorbesc în mod constant". Aceștia au adăugat că tensiunile dintre ducii de Sussex și familia regală au fost "foarte stresante" pentru Eugenie și sora ei mai mare, prințesa Beatrice, și că le este "greu să privească", deoarece "văd ambele părți".

Nova Gente a susținut că Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit în Portugalia fără copiii lor Archie, în vârstă de patru ani, și Lilibet, în vârstă de doi ani, și a descris călătoria ca fiind o operațiune "mega-secretă" pe care au preferat să nu o facă publică. Revista a spus: „După ce Jocurile Invictus s-au încheiat, sâmbătă, 16 septembrie, cuplul s-a îndreptat spre țara noastră pentru o călătorie fulger.

"Într-o "operațiune" mega-secretă și cu rezerva care îi caracterizează de când au abdicat de la îndatoririle regale în 2020, Meghan și Harry au preferat să nu facă publică, nici prin presă, nici prin rețelele lor de socializare, această "escapadă romantică". Au sosit în Portugalia fără copiii lor și, imediat ce au aterizat, s-au îndreptat spre Alentejo și mai precis spre Melides”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg