Camilla a devenit prea comodă? De ce și-a anulat o vizită oficială regina consoartă

10 martie, 2023

Camilla, regina consoartă, a fost, de fapt, nevoită să își anuleze joi o vizită oficială.

camilla regina consoarta jpg

În vârstă de 75 de ani, regina consoartă Camilla trebuia să viziteze Newmarket, însă un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a anunțat ieri că planurile s-au schimbat: „Angajamentele Majestății Sale de la Newmarket în cursul zilei de astăzi au trebuit să fie amânate din cauza vremii”.

„Majestății Sale îi pare, desigur, foarte rău că nu poate participa și va spera să își găsească altădată timp pentru respectiva vizită”, a mai adăugat el. Acum, în Marea Britanie vremea e instabilă, a nins mai multe zile la rând, a plouat, iar circulația pe drumurile și căile ferate a fost dată peste cap.

Așadar, regina consoartă Camilla ar fi onorat invitația, însă vremea nefavorabilă a împiedicat-o, nici vorbă de vreun moft sau de comoditate.

Cum a petrecut regina consoartă Camilla Ziua Femeii

Regina consoartă Camilla a sărbătorit miercuri Ziua Internațională a Femeii în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Buckingham, alături de celebrități și personalități. Vedeta din serialul „Happy Valley”, Sarah Lancashire, s-a numărat printre invitați, alături de câștigătoarea din 2021 a concursului „Strictly Come Dancing”, Rose Ayling-Ellis, și de fosta prizonieră de la Teheran, Nazanin Zaghari-Ratcliffe.

După ce regina consoartă Camilla a lăudat serialul, Sarah Lancashire a răspuns: „Mulțumesc foarte mult, într-adevăr, sunt uimită că ați găsit timp să vă uitați”. Criticii au apreciat episodul final al serialului „Happy Valley” ca fiind unul electrizant. În respectivul episod, sergentul de poliție din Lancashire, Catherine Cawood, a avut o ultimă confruntare cu criminalul, agresorul sexual și deținutul evadat Tommy Lee Royce, interpretat de James Norton. Drama s-a încheiat după trei sezoane, iar regina consoartă a fost curioasă să afle dacă va exista un nou sezon. Actrița a răspuns: „Este ceea ce trebuie să fac, dar nu mai pot”, adăugând că serialul a emoționat-o prea tare și că ar ucide-o dacă l-ar continua.

Tot de 8 Martie, într-o postare pe rețelele de socializare, Camilla a subliniat importanța sărbătorii: „Ziua Internațională a Femeii este o zi în care sărbătorim realizările femeilor, ne încurajăm și ne inspirăm reciproc. Le mulțumim în special femeilor au contribuit la dezvoltarea societății”.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg