Camilla a relaxat regulile vestimentare la Palat: cine și cum poate purta aceeași culoare ca ea

11 iulie, 2024

Regina Camilla a „relaxat” regulile cu privire la cine poate purta haine în culori asemănătoare cu ale ei în public, după ce a întâmpinat probleme în legătură cu nuanțele de albastru.

Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg

Fiind cea mai mare în rang femeie din familia regală, regina-consoartă își poate alege ținutele înaintea altora, cum ar fi Prințesa de Wales și Ducesa de Edinburgh. Cu toate acestea, surse din interior au declarat că stilista Camillei, Jacqui Meakin, a provocat oarecare deranj la Palatul Buckingham, fiind prea strictă cu privire la alegerea culorilor ținutelor.

Acestea au dezvăluit că Regina, Kate Middleton și Sophie iubesc toate culoarea albastru, provocând unele dificultăți stiliștilor lor regali. Cu toate acestea, se pare că regulile au fost relaxate puțin, Meakin permițând femeilor regale să poarte culoarea albastră în același timp cu Regina Camilla - atâta timp cât este vorba de o nuanță diferită.

Nu este prima dată când conversația despre ținutele și culorile purtate de femeile regale ajunge în presă. În documentarul Netflix Harry & Meghan, Ducesa de Sussex a vorbit despre decizia ei de a „atenua” culorile din garderoba ei în perioada în care făcea parte din familia regală.

„Rar purtam ceva colorat. Am înțeles că nu poți purta niciodată aceeași culoare precum Majestatea Sa, dacă există un eveniment de grup, dar nici aceeași culoare ca unul dintre ceilalți membri seniori ai familiei. Am purtat o mulțime de tonuri neutre, dar am făcut asta și pentru a mă putea integra. Nu încercam să ies în evidență."

Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (2) jpg

Declarația lui Meghan a provocat atâta rumoare, încât, drept răspuns după premiera seriei Netflix, mai multe femei din cadrul familiei regale și-au coordonat ținutele în aceeași nuanță de vișiniu la concertul de Crăciun organizat de Kate Middleton la Londra. Atunci, Prințesa de Wales, Zara Tindall și Pippa Middleton au sosit la eveniment purtând nuanțe aproape identice, lucru care a fost o replică evidentă la spusele lui Meghan.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg