Camilla e singura care reușește să îl calmeze pe Charles. Cine spune asta

13 septembrie, 2022
Prințul Charles și Camilla jpg

Regele Charles a devenit o persoană mult mai calmă de când s-a căsătorit cu regina Camilla, potrivit unui fotograf regal.

Fotograful Arthur Edwards a oferit o perspectivă asupra căsătoriei lui Charles și Camilla. El susține că manierele Camillei l-au ajutat și pe Charles de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit în 2005, după ce s-au întîlnit pentru prima dată în 1970, la un meci de polo.

Arthur crede că Camilla a avut o influență uriașă și pozitivă asupra noului monarh, în special atunci când vine vorba de mânia sa.

„El este mult mai calm în abordarea lucrurilor”, explică fotograful de 45 de ani.Avea un temperament, dar nu am mai văzut asta de multă vreme”.

Fostul prinț de Wales și Diana au divorțat în 1996, după 27 de ani de căsnicie.

După moartea Prințesei în 1997, familia regală a suferit o scădere a popularității în rândul publicului larg. Cu toate acestea, de atunci lucrurile s-au schimbat, pentru că au reușit să câștige afecțiunea populației.

„Au făcut-o printr-o muncă grea, doar nu au lăsat capul în jos și au reușit.

Cel mai important lucru este că ea îl susține pe Charles. De exemplu, când au coborât din avion zilele trecute.

El a coborât și ea a rămas în cabină până l-a întâlnit pe comandant. Camilla nu a stat niciodată în lumina reflectoarelor. De fapt, este perfectă pentru el”.

Camilla şi Prinţul Charles au fost împreună câteva luni tumultoase înainte ca ea să se mărite cu maiorul Andrew Parker Bowles în 1973. Cei doi au avut doi copii, pe Tom Parker Bowles şi pe Laura Lopes.

 Charles a început căutarea unei mirese la sfârşitul anilor 1970. El  s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981. Prinţul şi Camilla au rămas prieteni apropiaţi pe tot parcursul mariajelor lor şi se crede că şi-au reluat relaţia la mijlocul anilor 1980. Prinţesa de Wales a făcut aluzie la relaţia extraconjugală a lui Charles în celebrul interviu din 1996 . Ea a spus atunci: „Eram trei în această căsătorie, aşa că era puţin cam aglomerat”.

Charles şi Diana s-au despărţit în 1992 şi au divorţat oficial după patru ani, timp în care au dus un război prin intermediul ziarelor şi televiziunilor. Divorţul lor s-a produs la un an după ce Camilla divorţase de Andrew Parker Bowles.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg