Camilla, scandalizată de atitudinea lui Harry după diagnosticarea lui Charles cu cancer

23 februarie, 2024

Nu e linişte la Casa Regală nici în aceste momente în care Palatul Buckingham se confruntă cu cea mai grea situaţie de sănătate a principalilor săi membri. Iar venirea grăbită a lui Harry din America n-a avut efectul dorit...

Regina Camilla se simte sfidată de Prinţul Harry. FOTO: Profimedia
Regina Camilla se simte sfidată de Prinţul Harry. FOTO: Profimedia

Pe 6 februarie 2024, după anunțul că Regele Charles al III-lea are cancer, fiul său cel mic, Prințul Harry, s-a grăbit să-l viziteze la Palat, pentru a discuta personal cu el. O vizită care, deşi denotă grija pe care o are un fiu înstrăinat faţă de părintele său, pare-se că a șocat-o în mod deosebit pe Camilla Parker Bowles.

Da, ştim că Regina Camilla şi Prinţul Harry nu-s deloc prieteni, iar după publicarea volumului "Spare" cu greu vor găsi o cale de-a comunica din nou, măcar la nivelul la care o făceau înainte ca el şi Meghan Markle să părăsească Familia Regală. Dar poate că gestul binevoitor al mezinului lui Charles merita mai multă apreciere...

Însă, potrivit unei surse a cotidianului britanic "The Daily Express", Regina Camilla a fost "scandalizată" de vizita prințului Harry, întrucât acesta nu ar fi cerut aprobarea Palatului înainte de a zbura spre Marea Britanie: "Majestatea Sa a fost furioasă că Harry a zburat de la reședința sa luxoasă din California fără să obțină aprobarea Palatului", a declarat sursa, adăugând că atitudinea Ducelui de Sussex în timpul întâlnirii cu tatăl său a "scandalizat-o" de-a dreptul. Se pare că regina nu-l suportă pe Harry, pentru că se folosește de boala tatălui său pentru a se da drept "fiul iubitor" şi pentru a-şi redresa imaginea compromisă.

În timpul vizitei sale în Marea Britanie, Prințul Harry a vorbit cu tatăl său la Clarence House timp de doar treizeci de minute, înainte de a pleca în Statele Unite, la mai puțin de 24 de ore de la sosire. O călătorie expres și o vizită foarte rapidă la monarh, care ar fi putut fi scurtată din cauza Camillei Parker-Bowles, pe care Harry n-ar fi dorit-o prin preajmă, cerând să nu se afle în aceeaşi cameră cu ea. "Am auzit că Harry a preferat să nu fie în aceeași cameră cu soacra sa atunci când a vorbit cu regele despre diagnosticul de cancer", a declarat pentru "The Telegraph" Petronella Wyatt, prietenă a Camilei și jurnalistă britanică.

De-aici, înţelegem cumva şi supărarea Camillei care, chiar dacă a fost toată viaţa sa un outsider pentru prinţii William şi Harry, i-a fost, totuşi, alături necondiţionat lui Charles, şi în clipele fericite, dar mai ales în cele mai grele momente.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
Bradfield, Berkshire, Casa in care a copilarit Kate Middleton   Profimedia, Instagram jpg