Camilla se teme de impactul pe care îl va avea cartea lui Harry asupra Regelui Charles

7 noiembrie, 2022
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate

Regina Camilla este din ce în ce mai îngrijorată de impactul pe care viitoarea carte a lui Harry îl va avea asupra soțului ei, Regele Charles, în timpul anul său de încoronare.

Camilla „s-a resemnat” cu gândul că ar putea fi atacată în memoriile Prințului Harry, Spare, potrivit unei surse regale. Comentatorul regal Neil Sean citează o „sursă regală foarte bună”, care a vorbit cu Camilla despre cartea care va fi lansată pe 10 ianuarie, anul viitor, iar aceasta susține că este mai puțin preocupată de impactul pe care materialul îl va avea asupra propriei reputații, dar se teme de reacția Regelui Charles. Acesta ar putea fi dărmat de cele declarate de Harry, fiul său mai mic.

Mai multe pentru tine...

„Camilla se teme de felul în care vor evolua lucrurile în viitor, iar datorită acelei cărți a fiului ei vitreg, Prințul Harry. Regina s-a resemnat, chiar dacă știe că Harry nu o va trata prea frumos în acea carte. Nu este preocupată de ea însăși, pentru că are convingerea că poate suporta, iar asta pentru că au existat și în trecute materiale care nu o puneau într-o lumină foarte bună.

În acest moment este îngrijorată de soțul ei, având în vedere că, în ultimii doi ani, acesta și-a pierdut tatăl, iar recent mama iubită. Ea insistă că nu este vorba despre ea, ci despre modul în care Charles va trece peste asta”, mai spune Sean.

„În anul încoronării, nu are nevoie de acest PR negativ. Sunt incredibil de îngrijorată pentru soțul meu, Regele”, ar fi spus Camilla.

Dacă soția lui Charles lasă timpul să decidă deznodământul, Harry ar putea avea un preț scump de plătit, asta pentru că, după acest episod, trebuie să trăiască cu consecințele faptelor lui.

Conținutul cărții rămâne relativ necunoscut, dar se crede că Prințul Harry va lansa un atac în cartea de 416 pagini asupra mamei sale vitrege, regina Camilla.

O altă autoare regală, Katie Nicholl, sugerează că memoriile ar putea avea consecințe grave pentru viitorul familiei Sussex, dacă ținta va fi Camilla.Recente pe Ok! Magazine

Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg