Camilla, stingherită în prima ei apariție publică, după ce Harry a numit-o periculoasă și diabolică

19 ianuarie, 2023

Niciun membru al familiei regale n-a avut parte de cuvinte de laudă în cartea de memorii a Prințului Harry. Exceptând-o pe Regina Elisabeta a II-a, bineînțeles, un simbol al monarhiei de care nimeni nu se atinge vreodată.

Pe lângă William și Kate, Camilla a avut parte de a descriere deloc flatantă în volumul Spare/Rezervă, lansat recent de Prințul Harry, acesta din urmă realizându-i un portret de mamă-vitregă lipsită de scrupule. 

Camilla GettyImages 1246325066 jpg

Ieri, Regina Consoartă Camilla a lăsat frustrarea deoparte și a onorat primul ei angajament public de la publicarea explozivă a memoriilor lui Harry.

Miercuri dimineață, Camilla a vizitat Universitatea din Aberdeen (Scoția) pentru a inaugura noul centru științific al instituției. Primită cu flori, soția lui Charles a încercat să pară cât se poate de bine dispusă la acest eveniment la care a ținut un discurs prin care a lăudat realizările instituției.

Evenimentul a marcat prima ei apariție publică solo de când detaliile potențial dăunătoare și intime ale familiei regale au fost făcute publice în autobiografia Ducelui de Sussex.

Prințul Harry a lansat acuzații serioase împotriva mamei sale vitrege, susținând că soția Regelui Charles este „periculoasă” din cauza felului în care a încercat să-și reabiliteze imaginea după divorțul părinților lui.

El s-a referit, de asemenea, la mama sa vitregă ca la o femeie diabolică și a acuzat-o că a divulgat detalii intime către presă, cum ar fi o conversație privată cu Prințul William. Mai mult, Harry a mai scris în cartea sa că unii membri ai familiei sale au ajuns „în pat cu diavolul”, cu referire la Camilla și la tatăl său.

Ei bine, conform expertului în limbajul corpului Judi James, Camilla nu pare să afișeze acea „reziliența stoică” pe care rudele ei regale, cum ar fi soțul ei și Prinții de Wales, au afișat-o în primele lor apariții publice de la lansarea memoriilor. 

Limbajul trupului Camillei tinde să denote neliniște. Ea pare lipsită de genul de rezistență stoică pe care o arată restul Firmei, spune aceasta pentru Mirror.co.uk.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}