Camilla, strălucitoare în Germania, la primul tur regal alături de Charles! Nuanța ținutei o întinerește

29 martie, 2023

Regele Charles și Regina consoartă Camilla au ajuns azi la Berlin, în Germania, pentru primul lor turneu regal.

Regele Charles și Regina Camilla în Germania (11) jpg

Regele Charles și Camilla trebuiau să viziteze Franța la începutul acestei săptămâni, însă protestele din întreaga țară l-au forțat pe președintele Emmanuel Macron să amâne călătoria suveranului la Paris și Bordeaux.

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, au sosit la Berlin astăzi, după prânz, și au avut parte de o primire fastuoasă din partea președintelui Frank-Walter Steinmeier și a Primei Doamne Elke Budenbender la Poarta Brandenburg. Ulterior, ei sunt invitați de onoare la un banchet de stat la Schloss Bellevie.

Regele Charles și Regina Camilla în Germania (5) jpg

Privind itinerariul din următoarele două zile, turul regal al Regelui Charles include și o vizită la Hamburg, o vizită la Bundestag, Parlamentul federal german, acolo unde Regele Charles se va adresa Parlamentului.

Regina Camilla și Prima Doamnă a Germaniei urmează să viziteze Opera Komische din Berlin pentru a afla mai multe despre proiectele de sensibilizare ale operei și despre implicarea în comunitate.

Germania este singura țară pe care Regele Charles și Regina consoartă Camilla o vizitează înainte de încoronarea lor din 6 mai, la Londra. Turneul a fost planificat pentru a „sărbători relația Regatului Unit cu Franța și Germania, marcând istoriile, cultura și valorile noastre comune”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului atunci când vizita a fost anunțată la începutul acestei luni.

Regina consoartă Camilla a impresionat cu ținuta colorată

Regina Camilla a apărut la aeroportul din Berlin purtând o rochie midi foarte elegantă și o pălărie asortată. A îmbrăcat din nou rochia albastră Bruce Oldfield, pe care a combinat-o cu o pălărie elegantă a designerului Philip Treacy.

Ca accesorii, monarhul a purtat cizme negre până la genunchi, o geantă neagră și o pereche de mănuși. Acesta a avut în piept o broșă cu pietre prețioase turcoaz care a aparținut regretatei regine Elisabeta și care i-a fost dăruită de regina Maria cu ocazia confirmării sale în 1942.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg