Camilla uimește într-o ținută albă, regală, în prima zi în Kenya! Omagiul adus Reginei Elisabeta

1 noiembrie, 2023

Regele Charles și Regina Camilla au avut parte de o primire călduroasă în Kenya, odată cu începerea turneului de cinci zile al cuplului.

Regina Camilla și Regele Charles au ajuns în Kenya (1) jpg

Regina Camilla a impresionat în prima zi a turneului în Kenya, ea a avut o apariție elegantă într-o rochie albă din mătase de la brand-ul Anna Valentine. Cunoscută pentru stilul său simplu, dar clasic, regina a optat pentru o rochie cu mânecă trei sferturi, care e lungă până la genunchi.

Rochia avea detalii uimitoare la mijloc și un decolteu în V în partea de sus. Regina Camilla a accesorizat rochia cu o broșă cu diamante care a aparținut regretatei Regine Elisabeta. A fost un omagiu special pe care I l-a adus regretatei sale soacre, care era legată emoțional de Kenya. Regina Elisabeta vizita o rezervație de animale din Kenya când a aflat că a devenit monarh în 1952.

Detalii despre vizita Regelui Charles și a Reginei Camilla în Kenya

Regele Charles și Regina Camilla au sosit luni în Kenya, pregătiți pentru într-o vizită de stat de cinci zile. Ieri au marcat prima lor apariție publică în această țară din Commonwealth, unde au fost primiți în mod ceremonial la reședința oficială din Nairobi.

Ei au fost întâmpinați de președintele Kenyei, William Ruto, și de soția sa, prima doamnă Rachel Ruto, și au avut fiecare întâlniri bilaterale după fastul militar.

Charles și Camilla au fost invitați de președinte pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a independenței față de Marea Britanie. Regele este nevoit să meargă pe o linie prudentă, întrucât recunoaște aspectele "mai dureroase" ale relației coloniale a Marii Britanii cu Kenya, în special atrocitățile perpetuate în timpul rebeliunii Mau Mau, scrie The Express.

Cu toate acestea, în ciuda apelurilor din partea protestatarilor și a unor istorici, nu se așteaptă ca el să își ceară scuze. Scriind în ziarul britanic The Observer, profesorul de la Universitatea Harvard și autorul cărții Imperial Reckoning: The Untold Story of Britain's Gulag in Kenya (Povestea neștiută a Gulagului britanic din Kenya), Caroline Elkins a declarat duminică: „În primul rând, Rege Charles al III-lea, trebuie să încetezi să te mai îneci cu aceste două cuvinte: "Îmi cer scuze"".

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg