Când am putea să o vedem din nou pe Kate Middleton, după revenirea triumfală la Trooping the Colour

17 iunie, 2024

Sâmbătă, 15 iunie, Kate Middleton a strălucit la parada Trooping the Colour, aceasta fiind prima ei apariție de când a fost diagnosticată cu o formă nespecificată de cancer la începutul acestui an.

Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg

Kate Middleton a fost în centrul atenției sâmbătă, la Trooping the Colour, primul eveniment public la care a fost văzută de când a fost diagnosticată cu cancer. Palatul Buckingham a ținut să sublinieze că acest lucru nu trebuie confundat cu revenirea Prințesei de Wales la îndatoririle regale, însă, în declarația emisă chiar de ea, aceasta a spus că intenționează să participe la unele întrevederi. Ea a spus că lucrează deja de acasă atunci când poate și că va lua parte la unele evenimente, în timp ce face chimioterapie. 

Kate Middleton mai are încă câteva luni de tratament, dar a spus că speră să participe la câteva angajamente în perioada de vară. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva ea ar putea merge la Garter Day sau la Royal Ascot, care vor avea loc în următoarele săptămâni. Rămâne de văzut dacă va apărea acolo. 

În majoritatea verilor, Kate Middleton, care este un fan înfocat al tenisului și patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club, petrece adesea câteva zile la turneul de la Wimbledon. Ea obișnuiește să fie în tribune la competiția sportivă și chiar i-a luat cu ea pe cei doi copii mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, anul trecut. În anii precedenți, Prințesa de Wales a participat împreună cu cumnata sa, ducesa de Sussex și sora sa Pippa Middleton.

De asemenea, Kate Middleton ar putea să își facă apariția la vizita de stat japoneză, care se va desfășura între 22 și 27 iunie și care va include o expoziție specială la Colecția Regală și un spectaculos banchet de stat. Există, de asemenea, o serie de potențiale apariții la care ar putea apărea.

Publicația The Mirror a contactat Palatul Kensington pentru comentarii, dar aceștia au confirmat că nu vor anunța aparițiile Prințesei de Wales cu prea mult timp înainte. Oficialii palatului au mai spus că apariția ei de la Trooping the Colour nu ar trebui privită ca o revenire a acesteia la îndatoririle publice.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg
Lady Sarah Chatto Foto Profimedia (5) jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia jpg
Prințesa Ingrid   Casa Regala norvegiana 3 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg
Împăratul Naruhito în Marea Britanie Foto Getty Images (1) jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Getty Images (3) jpg
Regele Charles Royal Ascot Foto Profimedia jpg
Principele Radu 62 ani Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg