Când are loc prima apariție din 2024 a lui Kate Middleton cu Prințul William? Ce motiv de sărbătoare au

8 ianuarie, 2024

Kate Middleton și Prințul William au început anul 2024 departe de ochii publicului.

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (6) jpg

Prințesa Anne e primul membru al familiei regale care a revenit la muncă, ea a apărut joi la un angajament oficial în noul an, când a vizitat luat parte la conferința de agricultură de la Oxford, în calitate de președinte de onoare al organizației.

Prințesa Anne este adesea numită cea mai muncitoare regală pentru numărul de angajamente pe care le are în fiecare an și se pare că nu se oprește nici în 2024. În timp ce Prințesa Anne va călători în Sri Lanka săptămâna viitoare, Prințul William, Kate Middleton sau Regina Camilla nu au avut încă nicio ieșire în acest an. În schimb, Regele Charles a luat parte la slujba de la biserica din Sandringham, duminică.

Prințul William și Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, nu au în mod normal sarcini regale planificate în prima săptămână sau a doua din ianuarie. Asta pentru că cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, au vacanță. William și Kate își reduc de obicei îndatoririle regale pentru a petrece timp cu copiii lor în timpul vacanțelor școlare, un exemplu al modului în care își cresc copiii diferit față de generațiile anterioare de membri ai familiei regale.

George, în vârstă de 10 ani, Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Louis, în vârstă de 5 ani, urmează să se întoarcă la Școala Lambrook astăzi, 8 ianuarie.

Anul trecut, Prințul William și Prințesa Kate Middleton au avut prima lor apariție publică din 2023 pe 12 ianuarie, pe fondul lansării cărții de memorii a prințului Harry, Spare. Prințesa Kate probabil că sărbătorește și ea în acest weekend înainte de a împlini marți 42 de ani.

Ea marchează în mod tradițional această aniversare la casa lor de țară din Norfolk, Anmer Hall. Acolo, ei invită familia și prietenii pentru câteva zile de vânătoare și alte activități la țară. Lista de invitați a inclus anterior părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, prietenul de-o viață al lui William, Tom van Straubenzee și soția sa Lucy Lanigan-O'Keeffe, James Meade și soția sa Laura, vecina și prietena de lungă durată Sophie Snuggs și soțul ei Robert. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG