Când o va cere Prințul Harry pe Meghan de soție?

Citeste tot despre:

, , ,

Este vestea pe care o așteaptă toată lumea de la prințul de 32 de ani. Bine, mai înainte de a-și anunța logodna, ar trebui ca Harry să înceapă prin a se arăta cu Meghan Markle și pe la evenimentele publice. La cât de discret e roșcovanul, aproape că ne-așteptăm să se logodească fără să anunțe pe nimeni.

Una dintre rarele apariții publice ale celor doi

Harry n-a ascuns niciodată faptul că-și dorește ca, într-o zi, să devină tată, dar legat de o posibilă căsătorie n-a fost la fel de generos în informații. O sursă citată de revista Newsweek susține că nepotul reginei nu se grăbește, însă, să-i ceară mâna actriței din Suits.

„Se înțeleg, evident, foarte bine și au foarte multe în comun, dar nu se știu de atât de mult timp, pentru a ajunge la acest pas. Trebuie să afle dacă pot avea o relație obișnuită în acest cadru neobișnuit. Nu cred că se va întâmpla un lucru de genul ăsta până la sfârșitul acestui an”, spune sursa citată.

Între Harry și Meghan este o diferență de trei ani

Obișnuită este și viața pe care Harry își propune s-o ducă, chiar și ca soț și tată. Roșcovanul care se întâlnește cu actrița americană de aproape un an a declarat într-un interviu pentru aceeași revistă că plănuiește să își crească copiii în același mod în care a făcut-o și regretata Prințesa Diana cu el și fratele lui. Cât se poate de normal, adică.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA